Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Misli kuponlar

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,520
459
83
Güzel kupon 3lu kombine gelir bence

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
valla bal mal tutturuyon ağa takip ediyom aq bı bize gülmüyor şans la
Bak gardasim 1. Periyod 29.5 ust gelir hep 30.5 alt gelir 3. Periyod 30.5 alt gelir hep sonra 3 ihtimalli 2.15 oranli ust secenekleri ust gelir sonra nba de her periyodda takim ustu 32.5 ust gelir 31.5 alt gelir bu oranlardan baskasina oynamam takip ederim

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,458
28,167
113
Bak gardasim 1. Periyod 29.5 ust gelir hep 30.5 alt gelir 3. Periyod 30.5 alt gelir hep sonra 3 ihtimalli 2.15 oranli ust secenekleri ust gelir sonra nba de her periyodda takim ustu 32.5 ust gelir 31.5 alt gelir bu oranlardan baskasina oynamam takip ederim
Bende bu basketten anlamiyom hiç gardasim la hep futbol hiç bakmadik hep futbol oynadık şansımız bı gülmedi ağa la geçen papaya attığın parayı 98 dedi yuz deme di ya la bizdemi var. Anlamadım gitti insallah daha çok kazanırsın gardasim valla bizde şans yok

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Bende bu basketten anlamiyom hiç gardasim la hep futbol hiç bakmadik hep futbol oynadık şansımız bı gülmedi ağa la geçen papaya attığın parayı 98 dedi yuz deme di ya la bizdemi var. Anlamadım gitti insallah daha çok kazanırsın gardasim valla bizde şans yok
Eyw gardasim bak sana arada futbol yapiyom cok nadir bi kupon atiyim daha cok basacaktim ama oan kasada o miktar vardi

Ekli dosyalar

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Bogdanovicte ust gelirse 250 ile baslayip 1200 ile kapatiriz bu geceyi suan kac sayida onuda bilmiyom