- 1,715
- 537
- 113
Analiz maclarim ins gelir !
Ekli dosyalar
-
52.5 KB Görüntüleme: 58
-
29.1 KB Görüntüleme: 55
-
43.9 KB Görüntüleme: 55
reis sen bu işi nasıl beceriyon bı tuyoda bize ver gardasim la valla helal olsun güle güle harcaBu gece nba de kismet ariyoz bakalim
Gardasim ben orana gore oynuyom yoksa bildigimden degilreis sen bu işi nasıl beceriyon bı tuyoda bize ver gardasim la valla helal olsun güle güle harca
valla bal mal tutturuyon ağa takip ediyom aq bı bize gülmüyor şans laGardasim ben orana gore oynuyom yoksa bildigimden degil
Bak gardasim 1. Periyod 29.5 ust gelir hep 30.5 alt gelir 3. Periyod 30.5 alt gelir hep sonra 3 ihtimalli 2.15 oranli ust secenekleri ust gelir sonra nba de her periyodda takim ustu 32.5 ust gelir 31.5 alt gelir bu oranlardan baskasina oynamam takip ederimvalla bal mal tutturuyon ağa takip ediyom aq bı bize gülmüyor şans la
Bende bu basketten anlamiyom hiç gardasim la hep futbol hiç bakmadik hep futbol oynadık şansımız bı gülmedi ağa la geçen papaya attığın parayı 98 dedi yuz deme di ya la bizdemi var. Anlamadım gitti insallah daha çok kazanırsın gardasim valla bizde şans yokBak gardasim 1. Periyod 29.5 ust gelir hep 30.5 alt gelir 3. Periyod 30.5 alt gelir hep sonra 3 ihtimalli 2.15 oranli ust secenekleri ust gelir sonra nba de her periyodda takim ustu 32.5 ust gelir 31.5 alt gelir bu oranlardan baskasina oynamam takip ederim
Eyw gardasim bak sana arada futbol yapiyom cok nadir bi kupon atiyim daha cok basacaktim ama oan kasada o miktar vardiBende bu basketten anlamiyom hiç gardasim la hep futbol hiç bakmadik hep futbol oynadık şansımız bı gülmedi ağa la geçen papaya attığın parayı 98 dedi yuz deme di ya la bizdemi var. Anlamadım gitti insallah daha çok kazanırsın gardasim valla bizde şans yok
Şu oranı güzelliğine. Bak gardasim vlalla helal olsun Bol Kazanclar gardasim la gozumuz yokEyw gardasim bak sana arada futbol yapiyom cok nadir bi kupon atiyim daha cok basacaktim ama oan kasada o miktar vardi
gelir gardaş gelir sende bu hırs azim varken yakında sitede acarsinBogdanovicte ust gelirse 250 ile baslayip 1200 ile kapatiriz bu geceyi suan kac sayida onuda bilmiyom
Gozum yok gardasim sitede napacaz calisiyoz anca yetiyor burdan aldiklarlada arada cocuklarin ihtiyaci cikiyorgelir gardaş gelir sende bu hırs azim varken yakında sitede acarsin
Allah yardımcın olsun. Gardasim valla zor bu devirde gecinmekGozum yok gardasim sitede napacaz calisiyoz anca yetiyor burdan aldiklarlada arada cocuklarin ihtiyaci cikiyor
Genc yasta evlenmenin zorluklari yas 31 . 3 cocukAllah yardımcın olsun. Gardasim valla zor bu devirde gecinmek
17.5 ust dedik gardas ama ne atti bulamadimkibogdanovıc e kac sayıdan ust oynadın ?