- 3,457
- 1,844
- 113
Arkadaşlar acil ufak bir nakte ihtiyacım var da mobil ödemeyi nakite çeviren güvenilir yer var mı dolandırıcı çoğu bunu biliyorum
Hiç bulaşma kardeş siteye at gelme ihtimali daha yüksekArkadaşlar acil ufak bir nakte ihtiyacım var da mobil ödemeyi nakite çeviren güvenilir yer var mı dolandırıcı çoğu bunu biliyorum
Reis 48 saat kuralı var ya yoksa öyle yapardım da acil lazımHiç bulaşma kardeş siteye at gelme ihtimali daha yüksek
Anlıyorum kardesim'de bu işi yapanların %90 malum kalan %10 bulmak zor umarım bilen biri cikiyordurReis 48 saat kuralı var ya yoksa öyle yapardım da acil lazım
Kardes hangi siteÖzelden yazdım.Bence bozma.ihtiyac varsa önemli dediğim siteden bozabilirsin.
Oyunboz. Com sakın bunlara bulaşma dolandırıcıArkadaşlar acil ufak bir nakte ihtiyacım var da mobil ödemeyi nakite çeviren güvenilir yer var mı dolandırıcı çoğu bunu biliyorum
Nasıl oluyor orda kardeşim canlı desteğe Mobil ödeme bozdurcam dedim böyle biaey olmadığını söylediKabasakal online var daha önce çokça bozdurdum
Oyun aliyirsun direk bozmuyorNasıl oluyor orda kardeşim canlı desteğe Mobil ödeme bozdurcam dedim böyle biaey olmadığını söyledi