- 197
- 98
- 28
S. A forum öylesine muhabbet edek forumda olanlar el kaldırsın )
Eywallah sağol dostum seni sormalıAs dostum nasılsın
Ben de idare ediyorum şükür.Eywallah sağol dostum seni sormalı
Daim olsun dost Allah kötü günler göstermesinBen de idare ediyorum şükür.
Hadi iyi şanslar inşallah istediğin gibi geçer valla iş güç oldu mu yoğun geçiyor yaVe Aleykum selamm baba iş tatile girdi evde boş boş oturuyrouz Mesutun ilk 11 maçını beklıyoruz
Dost senin olayın neydi dün arkadaş bir etkinlik yaparsın geçer dedi. Çok özel değilse öğrenebilir miyimAleyküm selam dostum
Mesut iş yaparmı ne Zaman ilk 11 baslar onu söyleyinHadi iyi şanslar inşallah istediğin gibi geçer valla iş güç oldu mu yoğun geçiyor ya
Selamün aleyküm milletS. A forum öylesine muhabbet edek forumda olanlar el kaldırsın )
Valla bir Beşiktaşlı olarak şöyle söyleyeyim ali koç gitse fenerbahçe iyi olur onu biliyorum aziz babaya yazık ettiniz.Mesut iş yaparmı ne Zaman ilk 11 baslar onu söyleyin
Ooo aleyna aleyküm selam kanka hoş geldin.Selamün aleyküm millet
Aziz kendi kaşındıValla bir Beşiktaşlı olarak şöyle söyleyeyim ali koç gitse fenerbahçe iyi olur onu biliyorum aziz babaya yazık ettiniz.
Hoş bulduk kankamOoo aleyna aleyküm selam kanka hoş geldin.
Yok ya kanka adam borç alıp fenere yatırdı. Adamı harcadılar bence.Aziz kendi kaşındı
Harcadılar o ayrı bir konu çok şımarmıştı her yere saldırıyordu kral benim diyorduYok ya kanka adam borç alıp fenere yatırdı. Adamı harcadılar bence.
Kanka mecburdu borç harc çoğaldı destek yoktu gelir de kalmamıştı başka çaresi yoktu. Napsın adamHarcadılar o ayrı bir konu çok şımarmıştı her yere saldırıyordu kral benim diyordu
Ne yapsın da paçasından asıldılar aşağı işte keserler sesini böyleKanka mecburdu borç harc çoğaldı destek yoktu gelir de kalmamıştı başka çaresi yoktu. Napsın adam