- 6,782
- 12,614
- 113
selam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar
Bol şanslar knkselam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar
Şansın daim olsun murat reisselam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar
Takipteyiz kral devamhadi başlayalım şans bizimle olsun
Bol şanslarhadi başlayalım şans bizimle olsun
Hadi bakalım.rastgelehadi başlayalım şans bizimle olsun
Şunuda demiycen edemiycem seni futbol oynarken görmek de bir tuhafıma gitti 😂teşekkürler arkadaşlar
slot biraz sıktı değişiklik olsun muhabbet olsun diye açtım yoksa futbol Roll biraz sıkıyor beni😬Şunuda demiycen edemiycem seni futbol oynarken görmek de bir tuhafıma gitti 😂
Bol sans dostselam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar
Bol sans diliyorum kardesimselam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar
Anladımslot biraz sıktı değişiklik olsun muhabbet olsun diye açtım yoksa futbol Roll biraz sıkıyor beni😬
Bol sans diliyorum kardesimhadi başlayalım şans bizimle olsun
Bol sanslarselam arkadaşlar kasa 700 hedef .. 2k olsun hedefe ulaşırsak 5 arkadaşa 50tl şans parası verelim Bolşanslar