- 3,163
- 6,202
- 113
Baya riskli almissin dost bu tür kuponlarda 2 li daha mantikli gibiBuyrun 🤔🤔
Muhabbet konusu açmayı bulamadim Ekli dosyayı görüntüle 628117
Oha 3 0 dan mi donduler3-0 da kırmızı görmese geliyormuş
İşin aslı ben werdere verdim biliyorum3-0 da kırmızı görmese geliyormuş
EvetOha 3 0 dan mi donduler
Peh ulan ulan diye...Buyrun 🤔🤔
Muhabbet konusu açmayı bulamadim Ekli dosyayı görüntüle 628117
Vay anasini cok berbat bir durum sen azda basmazsin dost saglik olsun ne diyelimİşin aslı ben werdere verdim biliyorum
Maç 3 4 olunca nasıl sevindim girdim kupona baktım eve vermişim yıkıldım
2.500 basıldı 55 k veriyordu 🥹🥹Vay anasini cok berbat bir durum sen azda basmazsin dost saglik olsun ne diyelim
Gecmis olsun dost bu kumar böyle işte elden ayaktan düşürüyor valla2.500 basıldı 55 k veriyordu 🥹🥹
Vallahi yattigina üzülmedimGecmis olsun dost bu kumar böyle işte elden ayaktan düşürüyor valla
Benimde basima gelmisti bir ara yeminle birde mucize gibi ayni bu kadar olmasada gelmisti sonra bir bakmistim ms üst oynayacagima alt oynamismVallahi yattigina üzülmedim
Zoruma giden depe verdim diye biliyorum kupona bakmadım 3 0 dan 4 3 olunca dep nasıl sevindim maç bitince baktım lose olmuşuz o zoruma gitti
Boşuna 90 dk depi destekledik
Şaşırıyor insan demi 🤣🤣Benimde basima gelmisti bir ara yeminle birde mucize gibi ayni bu kadar olmasada gelmisti sonra bir bakmistim ms üst oynayacagima alt oynamism
Hacı sen olayin farkında mısın dalga mı geçiyorsun🤣Napoli maçına 2.5 üst oynayanlar kadar şanssız sayilmaz
Arkadaşım neyini dalga gecicem o mantıkla bakarsan ilk 30 dk 2-0 MS 2-0Hacı sen olayin farkında mısın dalga mı geçiyorsun🤣
İlk 15 dk ,3 0 ev galip 3 4 yeniliyor 😁😁
Bak şimdi alt üst farklı mesele 5 dk 2 0 da 90dk 2 0 olan maç çok bulurumArkadaşım neyini dalga gecicem o mantıkla bakarsan ilk 30 dk 2-0 MS 2-0
Saygılar bakanım 🙂Bak şimdi alt üst farklı mesele 5 dk 2 0 da 90dk 2 0 olan maç çok bulurum
Ama 3 0dan 4 3 yenilen takımı zor bulursunuz nadir
Onu anlatmaya çalışıyorum