- 79,271
- 73,680
- 21,113
SıkıntıÖnceki nba başlıkları kapatılmış buradan devam edebiliriz . NBA Sohbet öneri tahmin başlığıdır. Olay çıkaracak yorumlardan kaçınalım
Ben başlıyorum ; bu gece Houston- Minnesota maçı var cok fazla sayı cıkacağını düşünüyorum alperen 25 sayı atar bence
Ekli dosyayı görüntüle 451805
Başkan oynuyorsa bu kuponu forum üyeleride oynamalı bolşans başkan alperen yapar.Önceki nba başlıkları kapatılmış buradan devam edebiliriz . NBA Sohbet öneri tahmin başlığıdır. Olay çıkaracak yorumlardan kaçınalım
Ben başlıyorum ; bu gece Houston- Minnesota maçı var cok fazla sayı cıkacağını düşünüyorum alperen 25 sayı atar bence
Baremi 215 den açmışlar o biraz sıkıntı ama çok sayı çıkacağını düşünüyorumSıkıntı
Ben minnesota uzunlarinin savunma gücünden dolayi zayif kalir diye düşünüyorumBaremi 215 den açmışlar o biraz sıkıntı ama çok sayı çıkacağını düşünüyorum
kısalar gidemez içeri alperene oynarlar diye düşündüm ama bakalımBen minnesota uzunlarinin savunma gücünden dolayi zayif kalir diye düşünüyorum
Gelir umarımkısalar gidemez içeri alperene oynarlar diye düşündüm ama bakalım
alpereni bi tık hafife alıyor gibisin üstadGobert varken Alperen sayı bahsi bı tık saçma bence vanvleet 18.5 üst denerim
Bol şanslar reis gelir umarimÖnceki nba başlıkları kapatılmış buradan devam edebiliriz . NBA Sohbet öneri tahmin başlığıdır. Olay çıkaracak yorumlardan kaçınalım
üstad kumarda duygusallık olmaz sende biraz var gibialpereni bi tık hafife alıyor gibisin üstad
jokic'e karşı alperen 17 sayı atmış gobert'e karşı 30 u da görürüstad kumarda duygusallık olmaz sende biraz var gibi
gobert blok oynanır üstadjokic'e karşı alperen 17 sayı atmış gobert'e karşı 30 u da görür
sen naptın böyle oranlar düşük ama çok maç var , daha önce yakaladın mı hiç böyle
Jokic götünü kaldiramiyor ki savunma yapsin kat ve gobert nefes aldirmaz bencrjokic'e karşı alperen 17 sayı atmış gobert'e karşı 30 u da görür
Oran arttırma almışsen naptın böyle oranlar düşük ama çok maç var , daha önce yakaladın mı hiç böyle
oran arttırma var başkan bu büroda çok yakaladımsen naptın böyle oranlar düşük ama çok maç var , daha önce yakaladın mı hiç böyle
Gobertin savunması daha iyi amajokic'e karşı alperen 17 sayı atmış gobert'e karşı 30 u da görür