Ya bu konu biraz uzun ve karışık ama gerçekten çok merak ediyorum neyapacaksın offshore hesabıMerhaba arkadaşlar
offshore hesabı nasıl açabilirim bu konu hakkında bilgisi tercubesi olan buraya yazarsa sevinirim
Para trasfer edilicek o yüzden hesap açtırmam gerekYa bu konu biraz uzun ve karışık ama gerçekten çok merak ediyorum neyapacaksın offshore hesabı
Yaw arkadaş yanlış anlamada herhangi bir hesaba para transfer edebilirsin neden offshore istiyorsun onu merak ediyorum ben. Offshore zor birşey değilde uğraşırsın yalandan birde para ne kadar meblağ nedir açarsın hesabı yüklü transfer gelir çekerken sen gel bi gerçekmisin deseler Cayman adalarına mı gideceksinPara trasfer edilicek o yüzden hesap açtırmam gerek
Yuksek meblağYaw arkadaş yanlış anlamada herhangi bir hesaba para transfer edebilirsin neden offshore istiyorsun onu merak ediyorum ben. Offshore zor birşey değilde uğraşırsın yalandan birde para ne kadar meblağ nedir açarsın hesabı yüklü transfer gelir çekerken sen gel bi gerçekmisin deseler Cayman adalarına mı gideceksin
Şirketegerek yok şahısta açar offshore dediğin bi bok değilki yabancı ülkede hesap açıyorsun vergi cennetlerine genelde offshore diyorlarb onlarda genelde cayman,man vb. gibi ada ülkeleri olduğu için offshore deniyor uzakdeniz veya deniz ötesi gibi birmanadaOffshore şirket kurulumu hizmeti veren firmalar bulman gerek
Ya yanlış anlamada bu bir internet meselesiyse dolandırılıyor olabilirsin dikkat et. Offshore hesabın bir esprisi yok neden özellikle offshore yani bu iş bana pek sağlam gelmediYuksek meblağ
Sana özelden yazicam neden olduğunu ondan sonra konusuruzYa yanlış anlamada bu bir internet meselesiyse dolandırılıyor olabilirsin dikkat et. Offshore hesabın bir esprisi yok neden özellikle offshore yani bu iş bana pek sağlam gelmedi
Genel bi bilgi vereyim ama senin iş bana biraz manasız geldi. En kolay yöntem git çalıştığın bankaya offshore hesap açmak istiyorum de. Türkbankaların hepsinin offshore şirketleri var en pratik yol o olur zaten banka referansı filan lazım vardır çalıştıkları offshore banka. Ayrıca yüklü miktar ise Türkbanka üzerinden gitmezsen çekerken ID kontolü isteyebilirler ki o da öyle olmuyor sen inmisin cinmisin gel bi görelim derler biranda kendiniz mozambik in bilmemne adasına gitmek zorunda bulabilirsin. Haa offshore açıp oradan buraya transfer ediyorsan zaten niye offshore açıyorsun ? Offshore un bütün esprisi vergidir başka bir cacık yok. Yani öyle alengirli internet üzerinden bir iş çeviriyorsan ve sanada bu parayı göndermemiz için offshore hesaplazım filan diyorlarsa onuda yeme yok öyle bir dünyaYuksek meblağ