- 2,111
- 1,132
- 113
Nickini dinle dost bakma sen bizeHerkes bir maçı söylemiş demekki hiç biri ideal değil
Hepsi copy yapmisHerkesin bir bildigi var bak gordun mu oynanmaz bu kupon
İspanya liginden bu sene uzak durun her sonuca acık bir lig oldu. Eskı gücünde değil büyükler. Atl Madrid dengesiz takım zaten. İspanya tahmin bizim PTT liginden zor olduArkadaşlar iyice araştırıp bulduğum maçlar sizce 500 TL riske atayım miEkli dosyayı görüntüle 176173
Benim nacizqne tavsiyem citye korner taraf bahsinde guvenmemen gerisi ideal gibi duruyor
İki takımda puan kaybetti diye ekledim üst üste puan kaybı yaşamazlar die yoksa GS FB ATM bar bunlarin son maçlarında puan kaybı yaşadılarİspanya liginden bu sene uzak durun her sonuca acık bir lig oldu. Eskı gücünde değil büyükler. Atl Madrid dengesiz takım zaten. İspanya tahmin bizim PTT liginden zor oldu
Vay be kaç para bastın buna sistem oynamak icin hic bilmiyom o isleriEkli dosyayı görüntüle 176174
Sistem 2,3,4 attık dost 2de kaldı skor biliyoruz artık 96 verdi kupon
@Shellac
11 lira dostVay be kaç para bastın buna sistem oynamak icin hic bilmiyom o isleri
Sistem 2 3 4 yapıyosun 4 maç yazıyorsun 2 si gelmek mi zorunda11 lira dost
Geçen 40 oran bildim yanındaki gelmedi
Arada bi dene. Nesinede adamlar neler biliyor aw 250 oran bilmiş dün biri tek maç