hotmail se imkansızMail adresim kod istiyor numarada güncel değil nasıl kurtarıcam bu maili yardımcı olabilecek dostlar varmı bilgisi olan ?
Malesefhotmail se imkansız
Saçma saçma iş birden oluverdi o değilde bedava bonuslar gidiyor hep 😂Neden istiyor cihaz ya da internet mi farklı
Bazen benden de istiyor reis girebildiysen ilk olarak kurtarma olarak numaranı falan güncelle bazen isteyip günlerce açılmıyorSaçma saçma iş birden oluverdi o değilde bedava bonuslar gidiyor hep 😂
Daha önce bağlandığın cihaz ve modemden denedin mi giriş yapmayıSaçma saçma iş birden oluverdi o değilde bedava bonuslar gidiyor hep 😂
OlmuyorDaha önce bağlandığın cihaz ve modemden denedin mi giriş yapmayı
Yok giremiyorumkiBazen benden de istiyor reis girebildiysen ilk olarak kurtarma olarak numaranı falan güncelle bazen isteyip günlerce açılmıyor
Başka tarayıcılarda dene mozilla gibi. Olmuyorsa mail atman gerekiyor.ondada sana güvenlik açısında son maillerini filan soruyorlar bilgin olsun.
Telefon mu degistirdin ya da pc den mi giriyorsunYok giremiyorumki
Benim 10 yıllık mail hesabım aynı senin durumuna geldi eski bilgilerini hatirliyorsan şifre kurtarma yap sana giriş için şifre vericekler yok bilmiyorsan geçmiş olsun kardeş hayatta kurtarilmaz oMail adresim kod istiyor numarada güncel değil nasıl kurtarıcam bu maili yardımcı olabilecek dostlar varmı bilgisi olan ?
Eski bilgilerini biliyorsan şifremi unuttum de oradan daha fazla yardımdan tüm bilgilerini gir orada sana şifre gelicek inceledikten sonra inceleme taş çatlasın 10 dk sürüyorMail adresim kod istiyor numarada güncel değil nasıl kurtarıcam bu maili yardımcı olabilecek dostlar varmı bilgisi olan ?
Tam nereden olur hatırlamıyorum. Kullandığın bir gmail ver onlara. Bunları kullanmıyorum unuttum gibi bir ibare olması lazım bazı sorular sorar 1 ay sonra sana giriş için izin verir başka yöntem bilmiyorum ama açılır. İstersen hesabını Jack yaptırırım 😁 tabi çok tuzlu olur 1 dakika sürmez açarlar 🤣 En sağlamı unuttum vs yenileme talep et açılır açılmayan mail yoktur açmayan kişi vardır.Mail adresim kod istiyor numarada güncel değil nasıl kurtarıcam bu maili yardımcı olabilecek dostlar varmı bilgisi olan ?