- 909
- 429
- 63
Deneme bonusu ararken denk geldim yatırım şartsız 250 yap çek ben freespin aldım 45 lira verdi aviator de 250 yapıp çektim deneyin bol şans
Ekli dosyalar
-
191.2 KB Görüntüleme: 130
deneyelim
Deneme bonusu ararken denk geldim yatırım şartsız 250 yap çek ben freespin aldım 45 lira verdi aviator de 250 yapıp çektim deneyin bol şans
Canlıdan mı Talep ediyoruzDeneme bonusu ararken denk geldim yatırım şartsız 250 yap çek ben freespin aldım 45 lira verdi aviator de 250 yapıp çektim deneyin bol şans
EvetCanlıdan mı Talep ediyoruz
Canlı cevap vermedi bana daha nasıl eklediler kankakonu için sağol dostum eklendi
33 kişi var CanlıdaFREEBET (spor)
FREESPİN
- Promosyon sadece futbol alanında geçerlidir.
- Freebet bonusunuzu tek seferde tüm bakiye olmak üzere minimum 1.50 orandan çevirmeniz yeterlidir.
- Freebetin yatırım şartı bulunmamaktadır.
- Freespin sadece Pragmatic Play sağlayısının Gates Of Olympus ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir.
- Freespin çevrim şartı mevcut değildir.
- Freespin yatırımı bulunmamaktadır.
Canlı dayım cevap bırakıp gitmişlerCanlı cevap vermedi bana daha nasıl eklediler kanka
ben girdiğimde kimse yoktu direk ekledoCanlı buga girdi hala aynı yerde duruyor ne cevap verdi ne başka bişey Tekrar bağlandım 29 kişi diyor 7 dakikadır aynı
bende de yoktu kanka direk bağlandımda ceavp vermediben girdiğimde kimse yoktu direk ekledo
Sana mesaj mı geldi gördün
Yok deneme bonusu ararken bi sitede gördümSana mesaj mı geldi gördün
40 kişi var önümde 😀Yok deneme bonusu ararken bi sitede gördüm
Slot kazancı sporda gecerli mi