- 184
- 76
- 28
Halkbank da site açmış vay arkadaş
Çok net olmamakla (henüz bağlanamadık zira) 1.50 den ikili kombine demişti bilgiyi paylaşan arkadaşım.teşekkürler paylaşım için... çevrim şartlarını biliyor musun dost
Elden ne gelir can, boş beklemektense bir sekme de bunun için açık kalsın...canlı destek 400 kısı var ulan ne kadar açız aq
Bağlandın mı canlıya? 1 saati geçti daha 60 lara yeni geldim. Net bilgi ise beklemeyelim?eklemiyor 17:00 dan sonra diyor aktif değilmiş
Ben gece 473 kişi bekledim sabah 9 da bağlanabildim verilen cevap promosyonunuz bitmiştir ilerleyen zamanlarda yeniden aktif olacaktır dedilerElden ne gelir can, boş beklemektense bir sekme de bunun için açık kalsın...
Ben bağlandım kardeş promosyonun bittiği haberi net kimine 17 de demişler kimine ilerleyen zamanlardaBağlandın mı canlıya? 1 saati geçti daha 60 lara yeni geldim. Net bilgi ise beklemeyelim?
sabah bağlandım ben buna sms gelmişti alsaydım konuyu ben açacaktım ama vermedi kampanya bitti dedi görüntüde aldım hatta paylaşayımBağlandın mı canlıya? 1 saati geçti daha 60 lara yeni geldim. Net bilgi ise beklemeyelim?