anliyorum sizi arkadaslar
100 de 100 katılıyorum sanaparayı sadece ticaret yapan insan bulur başkada kimse bulamaz
buldum sanıyorsun fakat alım gücünde aynı şekilde düştügü için kendini anca kurtarmış oluyorsun maalesefOcak ayında 140 bin liraya arsayı satıp 90 bin irasina 300 gram altın
Ve 42 bi liraya 2004 golf aldım.
Şu an altın gram fiyatı 460 tl araba da 70 bin lira .
Ufakta olsa bu şekilde buldum parayı
Gelir düzeyimiz orta seviye olduğu icin bu rakamlar beni tatmin ediyorbuldum sanıyorsun fakat alım gücünde aynı şekilde düştügü için kendini anca kurtarmış oluyorsun maalesef
sana karsılık bir sey demedim genelden bahsettim zaten. tatmin olman ilginçmiş fakat en basitinden 42kya aldıgın arabayı simdi satsan aynı arabayı tekrar alamayacak duruma gelmiş. neyse hocam iyi günler derin mevzular bunlar konustukca uzar giderGelir düzeyimiz orta seviye olduğu icin bu rakamlar beni tatmin ediyor
Arsa ne kadar şu anda acabaOcak ayında 140 bin liraya arsayı satıp 90 bin irasina 300 gram altın
Ve 42 bi liraya 2004 golf aldım.
Şu an altın gram fiyatı 460 tl araba da 70 bin lira .
Ufakta olsa bu şekilde buldum parayı
arsa ile altın aynı oranda mı artıyor sizce? araba konusunda hak veririm ama arsa ile altın son 8 ayda aynı şekilde değerlenmemiştir adamçok mantıklı birşey yapmış tebrik ederimsana karsılık bir sey demedim genelden bahsettim zaten. tatmin olman ilginçmiş fakat en basitinden 42kya aldıgın arabayı simdi satsan aynı arabayı tekrar alamayacak duruma gelmiş. neyse hocam iyi günler derin mevzular bunlar konustukca uzar gider