30 Nis 2023 #1 kerem78 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 985 638 93 Arkadaşlar bu maçın akıbeti ne olacak ilk yarı oynandı sonra iptal edildi ne zaman oynanacağı hakkında bir haber bulamıyorum.
Arkadaşlar bu maçın akıbeti ne olacak ilk yarı oynandı sonra iptal edildi ne zaman oynanacağı hakkında bir haber bulamıyorum.
1 May 2023 #2 ermkstn Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 764 207 43 kerem78' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 333721Arkadaşlar bu maçın akıbeti ne olacak ilk yarı oynandı sonra iptal edildi ne zaman oynanacağı hakkında bir haber bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... 24 saat içinde oynanmaz ise iade örnek maç pazar gece 00.00 da mi basladi pzt gece ayni saatte oynanmaz kaldigi yerden baslamaz ise oran 1 sayılır
kerem78' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 333721Arkadaşlar bu maçın akıbeti ne olacak ilk yarı oynandı sonra iptal edildi ne zaman oynanacağı hakkında bir haber bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... 24 saat içinde oynanmaz ise iade örnek maç pazar gece 00.00 da mi basladi pzt gece ayni saatte oynanmaz kaldigi yerden baslamaz ise oran 1 sayılır