Üyeliğim Yokmuş Üyeliği Olmayanlar Değerlendirilebilir Zevkine
250TL bonus
portbet572.com
250TL bonus
portbet572.com
Ekli dosyalar
-
744.2 KB Görüntüleme: 772
https://m.betranos593.com/tr/promotions/all/380061/yeni-üyelere-deneme-bonusu 100FreespinBu siteler büyük ihtimal Oaylaşılmıştır burda ama yeni gördüm ben üyeliği Olmayanlar Denesin
Yok aga bizim ihtiyacımız olan şey yeni kimlik üye olmadık site kalmamışhttps://m.betranos593.com/tr/promotions/all/380061/yeni-üyelere-deneme-bonusu 100Freespin
1000yap-200
-2000yap-400
Üyeliğim Yokmuş Üyeliği Olmayanlar Değerlendirilebilir Zevkine
aynen öyle reis bunları atlamışım ben üye olunca paylaşıyım dedim olmayan görür diye iyi ForumlarYok aga bizim ihtiyacımız olan şey yeni kimlik üye olmadık site kalmamış
Kardesim bana 2. Kez verdi oncedwn uye olmustum sansini dene istersenYok aga bizim ihtiyacımız olan şey yeni kimlik üye olmadık site kalmamış
Ben bu altyapı yı kullanan çoğu sitede ilk üyelik te Bonus otomatik eklenir oldugunu gördüm ama 2. Defa ekleneni görmedim bence yalan söylüyorsun.. üstelik sitede Bonus talep menüsü bile yokKardesim bana 2. Kez verdi oncedwn uye olmustum sansini dene istersen
Bana da öyleBana sms gelmiyor ki neden acaba
Teşekkür ederimÜyeliğim Yokmuş Üyeliği Olmayanlar Değerlendirilebilir Zevkine
250TL bonus
portbet572.com
modemi resetlersen eğer statik ip kullanmıyorsan ip sıfırlanır o da öyle yapmıştır. ailesinden birisinin tc bilgileriyle üye olduktan sonra bonusu alabilmiştirBen bu altyapı yı kullanan çoğu sitede ilk üyelik te Bonus otomatik eklenir oldugunu gördüm ama 2. Defa ekleneni görmedim bence yalan söylüyorsun.. üstelik sitede Bonus talep menüsü bile yok
Vallaha ben iki kere aldim daha once kayit olmustum aldim. Denedim sansimi verdi sana neden yalan soyliyim uyeymişsin zaten sansini dene dedim. Belki bidaha verirde cekersin diye dusundum. Ulan ne acayip insanlarsiniz yaBen bu altyapı yı kullanan çoğu sitede ilk üyelik te Bonus otomatik eklenir oldugunu gördüm ama 2. Defa ekleneni görmedim bence yalan söylüyorsun.. üstelik sitede Bonus talep menüsü bile yok