100 TL yatırım yaptıktan sonra 20 dakika içinde 1k ödeme yapıldı kalan bakiye duruyor teşekkürlerÇekim talebi verdim oderlerse yazarimEkli dosyayı görüntüle 594860
5₺ nakit bonus veriyordu 100 yap çek 😀 dinamo bet vardı bir de aynısı vay be şimdi 100₺ ye döner yiyemiyoruz 🥲🥲1982 de keşfetmiştim ozmanlar 100 altın sikke veriyordu şimdi tl yapmışlar güzel siteydi
100 yatırım yaptıktan sonra mi frespin veriyor yoksa çekim yapmak için mi 100 yatiryon kral100 TL yatırım yaptıktan sonra 20 dakika içinde 1k ödeme yapıldı kalan bakiye duruyor teşekkürler
Bakiye 1000 TL üzerine çıkınca 100 TL yatiyorsun100 yatırım yaptıktan sonra mi frespin veriyor yoksa çekim yapmak için mi 100 yatiryon kral
Çekim için100 yatırım yaptıktan sonra mi frespin veriyor yoksa çekim yapmak için mi 100 yatiryon kral
Arama yapıldı mı çekim yaparkenBonus canlı destekten aliyorsunuz
Bakkal Abuzer emminin adına mı açtın hesabı?Arama yapıldı mı çekim yaparken
Yoo kendi adıma açacağım da numaramı vermek istemiyorum günde 120 sms almamak için aslanBakkal Abuzer emminin adına mı açtın hesabı?
Yeme bizi dayı bir tane siteye bile numaran olmadan hesap açamazsın aynı zamanda sadece bir siteye bile üye olunca numaran havuza düşüyor. Bütün siteler datayı görüp sms atıyor. Bunu bilmiyormuş ayakları yapma. Açık açık multi açacam söyle tabi kimseyi ilgilendirmez ama muamele yapma. AslanYoo kendi adıma açacağım da numaramı vermek istemiyorum günde 120 sms almamak için aslan
Valla üyelik açmıştım dün ama deneme bonusu kullanmamıştım bonusu kullanmadan önce bir kere aradılar sonrasında arayan olmadıArama yapıldı mı çekim yaparken
https://games.betreward2.com/LaunchGame 200 fs 200 fb veriyor100freespin ya da freebet veriyor
max 1k çekim 100 yatırımı var bonus çekimi sonrası ana para içerde kalıyo 1x çevir çek
detaylar linkte
Mobile
m.pulibet686.com
Dayısı multi açacak olsam senden korkmuyorum açtığım kişininde telefon numarasını alırım yani zor iş değil benim üye olduğum sitelerin hiçbirinde numaram yok hepsini sallıyorum havuza düşmesin diye zaten AslanYeme bizi dayı bir tane siteye bile numaran olmadan hesap açamazsın aynı zamanda sadece bir siteye bile üye olunca numaran havuza düşüyor. Bütün siteler datayı görüp sms atıyor. Bunu bilmiyormuş ayakları yapma. Açık açık multi açacam söyle tabi kimseyi ilgilendirmez ama muamele yapma. Aslan