- 1,066
- 993
- 113
gelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Ekli dosyalar
-
253.6 KB Görüntüleme: 120
Geldiler geldilergelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Bol şans takibe alındıgelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Özellikle takipteyim ama özelllikle bolşansgelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Bol şansgelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Bol şanslargelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
Bol şanslar dostgelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim
dkka 24macarthur 1-0
Macartur maci deli mac oluyor ama bi türlü goller gelmiyor izliyorumgelirse 3 kisiye kusurati dagitiriz uyaninca avusturya ust gormek istiyorum ek olarak takip etmeyen adama dagitim olmayacak ozellikle bakacagim