- 34,552
- 19,154
- 113
Real madrid ^partizan maci 1.35 kala kavga cikti bitirdi hakem 180.5 ust oynadigim kupon vardi 175 te bitirdiler mac simdi nolcak
Haksizlik degilmi peki baskan 175.5 ust oynayan baya kisi varbu skorla sonuçlanır muhtemelen
haksızlıkta milyonda bir olur böyle birşey yani kaderine kızacaksın burada bu maçta sana denk geldiHaksizlik degilmi peki baskan 175.5 ust oynayan baya kisi var
Yapacak bisey yok ozamanhaksızlıkta milyonda bir olur böyle birşey yani kaderine kızacaksın burada bu maçta sana denk geldi
Bende de 180.5 ust ya abi bi aydir ilk defa kupon tutacakti ondada boyle mevzi cikti179.5 üst de ben de vardı. Bakalım ne yapacak siteler
Iki lavuk iste yenemediler pislik.cikardilarYalnız Llul ve Yabusele ibnelerine ömür boyu men vermeleri lazım. Bize avrupalılar barbar diyor da bunların yaptığının dünyada yeri yok. Cinayete teşebbüsten yargılanmalı bu adamlar
Betco sonuclandirmadi daha ama bizdede kaybederBenim site kaybetti gösterdi 175. 5 üstü
Benim kuponda 1700 yapiyordu ben oynamasaydim hic sknti cikmazdiBetco da muhtemelen kaybeden gösterecek. herkes zaten üst oynamıştır, işlrine geleni yaparlar. Olan bizim 3kya oldu