- 4,170
- 1,070
- 113
Way seninde etkinligini gorduk sonunda.bol sans umarim kazanirsin
Bu adamın elinde olsa inan buradaki herkesten çok etkinlik yapar bro . Çok sıkıntılı günler geçiriyor . Ben aç dedim . Bu adamın başka forumda bir gecede 5 k dağıttığını bilirim . Umarım şansı açılır da eskiye dönerWay seninde etkinligini gorduk sonunda.bol sans umarim kazanirsin
Valla acayim dedimWay seninde etkinligini gorduk sonunda.bol sans umarim kazanirsin
Valla baska forumu bilmem bro ben burda hic bisey gormedim.neyse umarim kazanir ama isi bayagi zora girmisBu adamın elinde olsa inan buradaki herkesten çok etkinlik yapar bro . Çok sıkıntılı günler geçiriyor . Ben aç dedim . Bu adamın başka forumda bir gecede 5 k dağıttığını bilirim . Umarım şansı açılır da eskiye döner
Dvmini bekleriz umarim gelir takipteyimValla acayim dedim
Hep milletin etkinligindeyiz tutarsa faydamiz olsun dedim
Cury olmadiginu biliyormuydunFark 8
Oyle oyle cok kotu basladilarCeurek kotu baslamis ya
Aslında çok haklısın . En azından burada etkinlik kazandığındaki parayla en azından roll açması lazım . Bir daha bol bol açar abisiValla baska forumu bilmem bro ben burda hic bisey gormedim.neyse umarim kazanir ama isi bayagi zora girmis
Aslima bakarsan hayir curry olmadigini bilsem baska bi bahse yonekirdim ,maci dengede tutarlar dedimCury olmadiginu biliyormuydun
Allah Allah 😁Aslında çok haklısın . En azından burada etkinlik kazandığındaki parayla en azından roll açması lazım . Bir daha bol bol açar abisi