Bi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Ekli dosyalar
-
324.3 KB Görüntüleme: 143
Bugün KILPAYI YATIM basket yüzü görmemiş adiler yüzünden bu ne şimdi SAKAMI tek başına 50 NBA AL starmi girik oyunaBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Oluyo valla 0 sayi atani gördük 50 yi de görürüzBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Yakında 60 70 atanda çıkar yani mahale MACI bu galiba 🤣Oluyo valla 0 sayi atani gördük 50 yi de görürüz
Bu sezon o kadar sike gördüm ki dostum valla ona da sasirmam😂Yakında 60 70 atanda çıkar yani mahale MACI bu galiba 🤣
63 atanı gördüm sırbistan 2. liginde takım isimini unuttum amaBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Milletin ilini kurudular fakirlestik resmen ne versek gelmiyorBu sezon o kadar sike gördüm ki dostum valla ona da sasirmam😂
Bizim bursa mac sonuna kadar 69 atamadı vay anam vay birde basketçiler kanciklar63 atanı gördüm sırbistan 2. liginde takım isimini unuttum ama
60 atıgı mac var onlarınBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Ben bayanlarda bir kez gördüm macaristan ligi upac mi neydi 5 yıl filan önce kadınlarda ilk periyot 53 attı tek başına ikinci per 19.5 üst açtılar tabiki 19 da kaldı yattıkBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Tek potayami oynamışlar biz versek 10 olmazBi ceyrekde tek basına 50 atan 10 dakkada görmemissinizdir beyler bende görmedim
Nbr cnm2,3 ay once endonezya liginde son periyot 6 sayiya wonliyorum tam 6 dk 20 saniye var .6 dk 20 saniye de sayi olmadi bunlar neki amk
Cok efkarlqndirmislar seni sabah sabah al bak bizde bu macin 3 ceyregine 50 sayi dedik 5..50 warken bu mac 6..0 di2,3 ay once endonezya liginde son periyot 6 sayiya wonliyorum tam 6 dk 20 saniye var .6 dk 20 saniye de sayi olmadi bunlar neki amk