- 5,337
- 3,197
- 113
Ben yanlış bakmışım başkan yarın olduğunu görsem koymazdım@rioletta yanlış bakmadıysam bu kupon yarın ki ingiltere maçına kalmış dost
iyi yapmışsın dost bugün ki maçlardan norveçi koyar kaybederdin iyi ki yarına salmışsın kuponu böyle bir umut var şimdiBen yanlış bakmışım başkan yarın olduğunu görsem koymazdım
son iki kuponda ingilizlere üst verdim alt bitti bu üçüncü maç artık üst olsuniyi yapmışsın dost bugün ki maçlardan norveçi koyar kaybederdin iyi ki yarına salmışsın kuponu böyle bir umut var şimdi
Bozma bir dost demiştiki bana kupon bozmam ben sonunu beklerim bekle benceson iki kuponda ingilizlere üst verdim alt bitti bu üçüncü maç artık üst olsun
bu frebet dost istesende bozum yaptırmıyoBozma bir dost demiştiki bana kupon bozmam ben sonunu beklerim bekle bence
Senin kupon kesin tutar diyodum fena kaçmış umutBenim bildiğim kumarcı dayı yarını beklemez kuponu bozup sıfırlar kasayı
Bol şans kupon tuttu sayıyorum tutmazsa bana yaz tutturruzbu frebet dost istesende bozum yaptırmıyo
Eyvallah dost sağolasınBol şans kupon tuttu sayıyorum tutmazsa bana yaz tutturruz
Parayı buldun k ayıpsın dostBol şans kupon tuttu sayıyorum tutmazsa bana yaz tutturruz
Kendimi slota verdim ama gözüm kalbim burdaParayı buldun k ayıpsın dost