Bence hedef küçült dostum 16 tl ye 670 cok zorIlk maçtan gidiyoruz
150de 3 kişiye 10 tlBence hedef küçült dostum 16 tl ye 670 cok zor
Ördü baskette kaybettim ama rulette 20 yapıp geliyorum çekilişte en başta sen olacaksinBence hedef küçült dostum 16 tl ye 670 cok zor
Boşver çekilişi hocam şimdi sen katla amacına ulaş ondan sorna buralar adam kaynarÖrdü baskette kaybettim ama rulette 20 yapıp geliyorum çekilişte en başta sen olacaksin
tam benim taktik sporda kaybedince rulete geçip toparlayıp geri geliyorsunÖrdü baskette kaybettim ama rulette 20 yapıp geliyorum çekilişte en başta sen olacaksin
Ben heycan olsun diye sey ediyorumBoşver çekilişi hocam şimdi sen katla amacına ulaş ondan sorna buralar adam kaynar
Hep böyle yaparım ☺tam benim taktik sporda kaybedince rulete geçip toparlayıp geri geliyorsun
Özelden yaz banaBoşver çekilişi hocam şimdi sen katla amacına ulaş ondan sorna buralar adam kaynar
Bende değişik şeyler oldu ya kazancla ilgili değilseSu rulette kazanan var mi gerçekten ya rulet büyük kumar zamaninda bala 5 k ya kadar çıkmıştım sonraa 15 dk da 0 ladim
O nasil oluyo ya jdjs neyse dostum umarim katlar ve kazanirsin bol sanslarBende değişik şeyler oldu ya kazancla ilgili değilse
Özelden yazsanaO nasil oluyo ya jdjs neyse dostum umarim katlar ve kazanirsin bol sanslar