Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Samet Aybaba'dan Bacca ve Balotelli Açıklaması

osmanhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
667
243
43

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba; Carlos Bacca ve Mario Balotelli ile ilgilendiklerini söyledi.

beinsports'a konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba "Bacca ve Balotelli ile ilgili kulübümüzün çalışmaları var" ifadelerini kullandı.

Kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Aybaba "Birçok oyuncuyla temasımız var. Yönetime listeye verdik. Zorlanıyorlar, transferler kolay değil. Önümüzdeki hafta içinde 4-5 transfer bitme noktasına gelecek. Avrupa Şampiyonası'ndan da 1-2 futbolcu var. Fiyatlar yüksek, belki turnuvadan sonra düşebilir" dedi.

26 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, dış transferde Antalyaspor'dan kaleci Ferhat Kaplan'ı renklerine bağlamıştı.

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Hayaller hayaller hayaller Balotelliymiş:))
Yav siz balotellinin kramponunu alamazsınız

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,540
4,322
113
Valla bilmiyordum dost ama Adana gibi biryere geleceğini de pek zannetmiyorum
bak ben Adanalıyım nesi varmış Adananin 😂 gelmesin zaten dost adam bitik iş yapmaz sorunlu bir vazgecmediler bitik adam almaktan bizim kulüpler

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,778
1,781
113
bak ben Adanalıyım nesi varmış Adananin 😂 gelmesin zaten dost adam bitik iş yapmaz sorunlu bir vazgecmediler bitik adam almaktan bizim kulüpler
Nesi mi var Adana'nın Google amcaya bile adana yazınca otomatik değişik şeyler çıkıyor 😂

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Yok dostum yanlış anlama Adana yeni çıktığı için adam gelmez başka talipleri vardır demek istedim aslında.Adana Demir baştacıdır kardeş klubümüz neticede:))
Ayrıyetten Adanayıda çok severim