- 1,353
- 1,244
- 113
Arkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
İnceliyorum 1 sn. Maç saatine doğru daha mantıklı tercihler yapabilirim ama bakıyorumArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
İlk yarı üst olabilirArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
Charlotte ilk yari fark atar,ikinci ceyrek barem ne olursa olsun ceyrek bahsine ust al.ama sadece 2.ceyrekArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
20dk varİnceliyorum 1 sn. Maç saatine doğru daha mantıklı tercihler yapabilirim ama bakıyorum
Bol şans dost hedefe ulaşırsın umarımArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
Ben 114.5 veya 115.5 alt civarı diyorum ilk yarı içinArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
Bol şanslar ilk yarı 112.5 üstArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
İlkyarı 113.5 üstArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
Dallas alırArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?
Ilk per dallas oyna arkana yaslan o kadarArkadaşlar hedefe ulaşılması durumunda 5 kişiye 500 TL ödül. Charlotte - Dallas maçı için tahminleriniz nedir ilk yarı için ?