- 10,190
- 4,341
- 113
Geçmiş olsunYabusele geldi
paul geldi
Pritchard son 5 maçında attığı sayılara bakın bu maç 0 sayı attı Ekli dosyayı görüntüle 674330Ekli dosyayı görüntüle 674329
adam son 3 maçında 35 tane üçlük denemiş bu maçta 2 taneGeçmiş olsun
Geçmiş olsun dost, lillard çok formdaydi onu deneseydin keşke ama keskelerin çaresi yok.Yabusele geldi
paul geldi
Pritchard son 5 maçında attığı sayılara bakın bu maç 0 sayı attı Ekli dosyayı görüntüle 674330Ekli dosyayı görüntüle 674329
Geçmiş olsunYabusele geldi
paul geldi
dost harbiden şans. mac kopmuş olduğu için oturtmuş, o da bize denk gelir zatenEkli dosyayı görüntüle 674332buda yatan diğer kupon mike james 2. yarı 4 dakika tek oynadı koç oynatmadı oturdu orda maç boyunca
jaylen brown ile onun arasında gittim 26.5 tı brown gittim bu malı seçtimGeçmiş olsun dost, lillard çok formdaydi onu deneseydin keşke ama keskelerin çaresi yok.
yok oynatmadı dinlendirdi bildiğindost harbiden şans. mac kopmuş olduğu için oturtmuş, o da bize denk gelir zaten
reis bunu nereden buldunBahtimiza sok ayım koskoca bültendem nasıl bir maç buluyorsak. Maç yarıda mı kalıyor ne oluyor canlıdan kayboluyor. Ne kayıp bonusu alabiliyorum nede tuttuysa bakiye eklenmiyor Allah belanızı versin
bro, brown da sıkıntılı. orada tatum'a 8 veya 9 ribaunt açarsa girebilirim. bazen browna asist denerim o kadar. Bir de derrick white 3 tane üçlük denenir ancak o da bugün çok kötü, 0/8.jaylen brown ile onun arasında gittim 26.5 tı brown gittim bu malı seçtim
Ne bileyim neresinden tutsak iki ucu boklu değnek her tarafımıza bulaşıyorreis bunu nereden buldun
reis bende alışkanlık oldu orta seviye oyuncuları kovalıyorum baremleri düşük sakat oyuncular oluyor süreleri yükseliyor atış daha fazla deniyorlarbro, brown da sıkıntılı. orada tatum'a 8 veya 9 ribaunt açarsa girebilirim. bazen browna asist denerim o kadar. Bir de derrick white 3 tane üçlük denenir ancak o da bugün çok kötü, 0/8.
uyumadan hemen önce söyle Bi kupon yapmıştım, de aaronfoxa 2 tane üçlük girdim sanıyorum, ribaunt girmişim. Sabah uyandığımda farkettim cinnet geçiriyordum. oysaki o maç 2 tane 3luk atmıştı 😄. bazen gerçekten olmadığı zaman olmuyorjaylen brown ile onun arasında gittim 26.5 tı brown gittim bu malı seçtim
bro kafa kafaya gececek maçlarda değil de, erkenden kopacak maçlarda denenebilir.reis bende alışkanlık oldu orta seviye oyuncuları kovalıyorum baremleri düşük sakat oyuncular oluyor süreleri yükseliyor atış daha fazla deniyorlar
bak birazdan golden maçında kumanya şov yapacak ama para yok oynayalımuyumadan hemen önce söyle Bi kupon yapmıştım, de aaronfoxa 2 tane üçlük girdim sanıyorum, ribaunt girmişim. Sabah uyandığımda farkettim cinnet geçiriyordum. oysaki o maç 2 tane 3luk atmıştı 😄. bazen gerçekten olmadığı zaman olmuyor