Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık

Hamzaxaslan

ASKER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,190
4,341
113
IMG_3074.pngbuda yatan diğer kupon mike james 2. yarı 4 dakika tek oynadı koç oynatmadı oturdu orda maç boyunca

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,257
786
113
Bahtimiza sok ayım koskoca bültendem nasıl bir maç buluyorsak. Maç yarıda mı kalıyor ne oluyor canlıdan kayboluyor. Ne kayıp bonusu alabiliyorum nede tuttuysa bakiye eklenmiyor Allah belanızı versin

Ekli dosyalar

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
420
174
43
jaylen brown ile onun arasında gittim 26.5 tı brown gittim bu malı seçtim
bro, brown da sıkıntılı. orada tatum'a 8 veya 9 ribaunt açarsa girebilirim. bazen browna asist denerim o kadar. Bir de derrick white 3 tane üçlük denenir ancak o da bugün çok kötü, 0/8.

Hamzaxaslan

ASKER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,190
4,341
113
bro, brown da sıkıntılı. orada tatum'a 8 veya 9 ribaunt açarsa girebilirim. bazen browna asist denerim o kadar. Bir de derrick white 3 tane üçlük denenir ancak o da bugün çok kötü, 0/8.
reis bende alışkanlık oldu orta seviye oyuncuları kovalıyorum baremleri düşük sakat oyuncular oluyor süreleri yükseliyor atış daha fazla deniyorlar

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
420
174
43
jaylen brown ile onun arasında gittim 26.5 tı brown gittim bu malı seçtim
uyumadan hemen önce söyle Bi kupon yapmıştım, de aaronfoxa 2 tane üçlük girdim sanıyorum, ribaunt girmişim. Sabah uyandığımda farkettim cinnet geçiriyordum. oysaki o maç 2 tane 3luk atmıştı 😄. bazen gerçekten olmadığı zaman olmuyor

Ekli dosyalar

Hamzaxaslan

ASKER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,190
4,341
113
uyumadan hemen önce söyle Bi kupon yapmıştım, de aaronfoxa 2 tane üçlük girdim sanıyorum, ribaunt girmişim. Sabah uyandığımda farkettim cinnet geçiriyordum. oysaki o maç 2 tane 3luk atmıştı 😄. bazen gerçekten olmadığı zaman olmuyor
bak birazdan golden maçında kumanya şov yapacak ama para yok oynayalım

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
420
174
43
bak birazdan golden maçında kumanya şov yapacak ama para yok oynayalım
harbiden dün şov yaptı, maç sonu da çok heyecanlıydı alperenin çıkardığı pasa 3luk atabilselerdi uzatmalar daha heyecanlı olurdu. Bu maçta çok düzgün gececek. dediğin gibi para olsa şöyle Bi kupon denerdim. Screenshot_2024-12-07-05-54-06-403_com.android.chrome-edit.jpg