- 33,672
- 14,698
- 113
Sağol dostum da link yok site ismi yok nasıl üye olalım 😊Selamünaleyküm Dostlar mesaj geldi site Hakkında bilgim yok lisansı var Ben daha önceden üyeymişim almadım Belki bir yararımız dokunur diye paylasiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 334329
Sorry ekranın sağ alt tarafında minimal yazıyormuşSağol dostum da link yok site ismi yok nasıl üye olalım 😊
Burada link atmak bir yasak Ya dm'den yazın atayım Hemen Eğer kafanıza yatıyorsa ben nasıl üye olmuşum daha önce onu da anlamış değilim 😂😂Sağol dostum da link yok site ismi yok nasıl üye olalım 😊
Buldum dost sağolasın da link atmak yasak değildi diye biliyorum 😁Burada link atmak bir yasak Ya dm'den yazın atayım Hemen Eğer kafanıza yatıyorsa ben nasıl üye olmuşum daha önce onu da anlamış değilim 😂😂
Vallahi dost site hakkında hiç bilgim yok Ben dedim belki bir faydası olur üye olmadan önce niye bir bakmadın ki sen ben her zaman üye olmadan canlı desteğe bağlanırım işimi garantiye alırım deneme bonusu siz mi bekliyorsunuz diye Tabii dediği zaman şartları öğrenir sonra hemen üye olup alırımCanlı destek açılmıyor boşuna üye olduk
Yasak değilse atayım o zaman buraya atayımBuldum dost sağolasın da link atmak yasak değildi diye biliyorum 😁
Şimdi geldi mesaj 10 dakika önceSonlanmis bonus boşuna üye olmayın dostlar
Dost düşüncen için sağolasın ama site oldu taklidi yapıyor canın sağolsun iyi forumlar 😊Yasak değilse atayım o zaman buraya atayım
Kardeş ha şimdi sordum bu mesaj yazdılar
Canlı desteğe nasıl bağlandın dostKardeş ha şimdi sordum bu mesaj yazdılar
Mesaj atın yazıyor mesaj yazacak yer yokCanlı desteğe nasıl bağlandın dost
Link atim burayaCanlı desteğe nasıl bağlandın dost
Mesaj atın yazıyor mesaj yazacak yer yok
Yanlış siteye uye olmuşuz sağol dost
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu banaYanlış siteye uye olmuşuz sağol dost