evet öyle olacak gibi tek maçla kaçırdık zaten bizde 200 300 lira alırız heralde 14 bilirsekBu hafta toto 15 bilene 5k bile vermez tüm maçlar favori sonuçla bitti
üstad kasımpaşa 1 bodrum 10ç fener liverpol alırsa 14 biliyoruz ama vermez bu hafta bişey heralde 8-10 kişi 14 bilecekte bizde 2 trilyon alacağız zor gibi
13-14 bilirsen yine bi şeyler kazarsın reisüstad kasımpaşa 1 bodrum 10ç fener liverpol alırsa 14 biliyoruz ama vermez bu hafta bişey heralde 8-10 kişi 14 bilecekte bizde 2 trilyon alacağız zor gibi
150 tl anca alır13-14 bilirsen yine bi şeyler kazarsın reis
geçen haftada çok bilen olur diyorlardı 14 bilen 118 bin kazandı150 tl anca alır
Geçen hafta çok sürpriz bitti ama kardeş 2 tane banko patladı.suan sürpriz yok sayılır ve senin kuponumdada hiç sürpriz yok.cok umitlenme sen yinede.sansin bol olsungeçen haftada çok bilen olur diyorlardı 14 bilen 118 bin kazandı
200 tl gecmezgeçen haftada çok bilen olur diyorlardı 14 bilen 118 bin kazandı
Ayrıca sen daha 14 u bılmemıssın kı once 14 u bıl sonra beklersın parayı..geçen haftada çok bilen olur diyorlardı 14 bilen 118 bin kazandı
paşa alırsaki alacak 14 gelirAyrıca sen daha 14 u bılmemıssın kı once 14 u bıl sonra beklersın parayı..
Nerden bılıyon alacağınıpaşa alırsaki alacak 14 gelir
Bende sana dıyorum yuzde 100 alamıyacak paşapaşa alırsaki alacak 14 gelir
bakalım görelim broBende sana dıyorum yuzde 100 alamıyacak paşa
Futbolda garantı dıye bırsey yoktur.. Senın toto 11 yada 12 de kalırbakalım görelim bro
biz garanti diye bişey var demedik 6. hisimize göre oynuyoruz yanılma payımızda az senelerimiz geçtiFutbolda garantı dıye bırsey yoktur.. Senın toto 11 yada 12 de kalır
bakalım görelim bro
[/QUOTE
Bılıyoz bız bu işiBende sana dıyorum yuzde 100 alamıyacak paşa