Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sekabet Espor Etkinlik

thyker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
477
83
28
reyis moral bozmak istemem ama astralis ve fnatic

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,881
6,864
113
sup beni çok şaşırttı ama fnatic biraz risk senin kuponda umarım birileri kazanır bizim forumdan

upload_2020-4-27_22-44-50.png

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Sekaskor etkinliğinde bende 3 te 3 yaptım. Aurora kazanır , Prodigy kazanır ve NaVi kazanır demiştim. Benim yarınki kuponda seçimlerim ise Astralis Kazanır , Fnatic Kazanır , NiP Kazanır. Bakalım 5 bilenlerin arasına veya 6 bilenlerin arasına girebilecekmiyiz ? göreceğiz bol şanslar dilerim

İlaveten yedek olarak gözüken OG - Alliance maçına da OG kazanır demişim

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,881
6,864
113

thyker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
477
83
28
Sekaskor etkinliğinde bende 3 te 3 yaptım. Aurora kazanır , Prodigy kazanır ve NaVi kazanır demiştim. Benim yarınki kuponda seçimlerim ise Astralis Kazanır , Fnatic Kazanır , NiP Kazanır. Bakalım 5 bilenlerin arasına veya 6 bilenlerin arasına girebilecekmiyiz ? göreceğiz bol şanslar dilerim

İlaveten yedek olarak gözüken OG - Alliance maçına da OG kazanır demişim
hayırlı olsun en az 5 gibi görünüyor tek riskli maç nip maçı bence

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Tmm tskr ederim.o papara takimi cok buyuk surpriz yapmis.odul havuzu olsaydi olsaydi katilanlarin %95i yatardi kazananlar cok iyi para alirdi
Evet Havuz olan bir sistem olsaydı güzel bir para dönerdi. Şimdi 5 bilene 100 TL , 6 bilene 200 TL var. Bakalım Yarına ne olacak , göreceğiz.

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
Ben anlamam bu oyından salladim 3 te 3 gidiyor 100 tl garanti yarin hedef 200 ua
bi ara ev 1.22 dep 4.70 di
Saniyede eb ,2.50 dep 1.45
Oldu bu nasil oyun
Birde bu oyın savaş oyunumu nedir