aynen sup çok şaşırttı benidesup beni çok şaşırttı ama fnatic biraz risk senin kuponda umarım birileri kazanır bizim forumdan
Ekli dosyayı görüntüle 66459
Papara yenildimi kardes?Sekabet yarin 3 maçim kaldi cansiniz bugün 3 te 3Ekli dosyayı görüntüle 66457
yenildi evetPapara yenildimi kardes?
Yanlislikla 2 dedim ona evin orani 1.04du depin 9 orani vardiyenildi evet
Sonuclar ne suan sirali sonuclar?Galiba bende 3de 3 gidiyorum?
Benim kupona bakiver be.cok karisik oldu bu is.yatan varmi onu soyleyiver
Aurora kazandı , Prodigy kazandı ve NaVi kazandıSonuclar ne suan sirali sonuclar?
kardeşim 3de3 işte kalan maçlar yarınBenim kupona bakiver be.cok karisik oldu bu is.yatan varmi onu soyleyiver
Benim kupon 3te 3mu?kardeşim 3de3 işte kalan maçlar yarın
evet bende de 3 te 3 var. Sizde de 3 te 3 gözüküyor.Benim kupon 3te 3mu?
Tmm tskr ederim.o papara takimi cok buyuk surpriz yapmis.odul havuzu olsaydi olsaydi katilanlarin %95i yatardi kazananlar cok iyi para alirdievet bende de 3 te 3 var. Sizde de 3 te 3 gözüküyor.
hayırlı olsun en az 5 gibi görünüyor tek riskli maç nip maçı benceSekaskor etkinliğinde bende 3 te 3 yaptım. Aurora kazanır , Prodigy kazanır ve NaVi kazanır demiştim. Benim yarınki kuponda seçimlerim ise Astralis Kazanır , Fnatic Kazanır , NiP Kazanır. Bakalım 5 bilenlerin arasına veya 6 bilenlerin arasına girebilecekmiyiz ? göreceğiz bol şanslar dilerim
İlaveten yedek olarak gözüken OG - Alliance maçına da OG kazanır demişim
Evet Havuz olan bir sistem olsaydı güzel bir para dönerdi. Şimdi 5 bilene 100 TL , 6 bilene 200 TL var. Bakalım Yarına ne olacak , göreceğiz.Tmm tskr ederim.o papara takimi cok buyuk surpriz yapmis.odul havuzu olsaydi olsaydi katilanlarin %95i yatardi kazananlar cok iyi para alirdi