- 106,505
- 157,588
- 113
bol şanslar bu sefer olur umarımShellac / 11.07.2020 Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 82112
Bolsans modumShellac / 11.07.2020 Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
reis kuponu görünce galibi yapıstırıyodum bulamadım 30sn sonra düştü jeton Bol şanslarShellac / 11.07.2020 Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
umarım dost bakalımbol şanslar bu sefer olur umarım
teşekkürler dostBolsans modum
reis kuponu görünce galibi yapıstırıyodum bulamadım 30sn sonra düştü jeton Bol şanslar
umarım dost bakalım
arkadaşçateşekkürler dost
beraberlik kokuyor da bakalım şansımıza dostbol şans.
juve'nin oranı güzelmiş.
asasuna ters takım ama şansımızı deneyelim dedik bakalım dostBence bu kuponda kilit maç celta vigo . Juventusun oranı da baya enteresan geldi . İngolstad gollü lig ve gollü takımlar. Watford maçının 3.5 üst bile denenebilir gollü geçecek bu hafta ingiltere geçen haftaki gibi diye düşünüyorum .
Bol şanslar reis
Şeytanın bol, şans meleğin her iki yanında olsun üstadım 😊Shellac / 11.07.2020 Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Bence de öyle reis ama bu sefer tutsun artık kıralım şu şeytanın körolasıca bacağınıasasuna ters takım ama şansımızı deneyelim dedik bakalım dost
kesinlikle dost bakalımBence de öyle reis ama bu sefer tutsun artık kıralım şu şeytanın körolasıca bacağını