- 107,116
- 158,764
- 113
o gün bugün mü25 Oranlık Tahmin Kuponum İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir.. Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 80342
bence bugüno gün bugün mü
KG 2 oran açmışlar orti umarım maç sonucu 0 bitmez Genoa her maçta gol bulmuş bir takım juventusta boş geçmez diye düşünüyorum, ama orana bakınca golde çıkmayabilirGüzel kupon bol şanslar orti
Ben de Genoa-Juventus maçı ilk yari 1 maç sonucu 2 diyorum çok zor geçecek Juve için 1/2
Gol olur 1 den 2 diyorum bu maç ısrar ediyorumKG 2 oran açmışlar orti umarım maç sonucu 0 bitmez Genoa her maçta gol bulmuş bir takım juventusta boş geçmez diye düşünüyorum, ama orana bakınca golde çıkmayabilir
bol şanlar umarım gelir seviniriz dost gelmezse sen hakkını helal et dostKingbetting saha bonusu oynandı normalde juveyide eklerdim ama içlerinde en riskli o geldi ve maks çekim 250 olduğu için onu eklemedim. helal et üstad bu arada barça maçı banko 0
Ekli dosyayı görüntüle 80356
Benim hakkım sana her zaman helaldir üstadım her bir sorunumuzla ilgileniyorsun ve tahminlerin çok iyibol şanlar umarım gelir seviniriz dost gelmezse sen hakkını helal et dost
İY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyorGol olur 1 den 2 diyorum bu maç ısrar ediyorum
Aynen kanka tam üstüne bastinİY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyor
yanlış hatırlamıyorsam 6 orandıAyrıca ilk yari Genoa galibiyeti de güzel verir
Bol şansyanlış hatırlamıyorsam 6 orandı
7 oran veriyormuş ortiAyrıca ilk yari Genoa galibiyeti de güzel verir
Ilk yari Genoa gol atar da gelir o da 2.50 falan verir7 oran veriyormuş orti
Yok mu kıyıda köşede bi 10 lira at şans içinİY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyor