- 107,941
- 159,926
- 113
cok acı ya 1.5 üstten yatması üzüldüm canın saolsun Başkan çnümüzdeki maçlara bakacaz artıkShellac / 32 Oranlık Tek Maçtan Yatan Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 92368
aynen dost 11.dakika gol geliyor 12 korner oluyor maç öyle bitiyor..şansızlık var üstümdegolde 11 de mı ne gelmıstı cok yazık geçmiş olsun reis
olur gider be dostAga beee...
olamayınca olmuyor dost sağlık olsunOfff offf offf mükemmel kupon kaçmış be Canın sağolsun reis
Modum kuponu görünce gerçekten çok üzüldüm canın sağolsun bidahaki sefere artık modumolamayınca olmuyor dost sağlık olsun
kesinlikle dost ligler başladı yavaştan artık güzel kazançlar yapacaz diye umuyorumModum kuponu görünce gerçekten çok üzüldüm canın sağolsun bidahaki sefere artık modum
İnşallah modumkesinlikle dost ligler başladı yavaştan artık güzel kazançlar yapacaz diye umuyorum
tesadüfün en güzeli diyelim o zaman dost kasan yerindeBugün papara açık olsa watford 1.5 üste 2 bin atacaktım dostum tesadüfün böylesi çok üzüldüm geçmiş olsun
gol olmayacak bir maçta değildi dost sıkıntı orada erken gelen gol maçı kitlediErken gelen golden sonra 1 gol daha çıkmaması varya insan futboldan nefret ediyor gemiş olsun kral