- 107,941
- 159,923
- 113
Sistem oynasan daha iyi olmaz mı.Shellac / Günlerden Yine Tek Maç
Ekli dosyayı görüntüle 107063
Ekli dosyayı görüntüle 107064
Reis be cok iyisin oranlarda muhtesem ama sans yok be bugun real alaves macina oynadim alaves dk 30 7 korneri var realin 2 korneri, 7.5 ust kasa bastim ilk yari bil bakalim ne oldu real 8 korner alaves 7Shellac / Günlerden Yine Tek Maç
sistem sevmiyorum dost gelirse böyle gelsin diyoruz yine olmayacak bir tane maç denk geliyorSistem oynasan daha iyi olmaz mı.
Bir maçtan yatsan bile güzel para alırsın.Zaten hepsi tutsa arada çok fark olmuyor.Oyle dene bir desistem sevmiyorum dost gelirse böyle gelsin diyoruz yine olmayacak bir tane maç denk geliyor
Dediğin gibi dost Liverpool 2 3 golü verilmedi 2 penaltı verildi ev sahibine 1 kaçtı diğeri 90+ da şans olacak biraz da dostUlan Liverpool yatacak yerin yok 90da gol yedi şu tertemiz kuponu yemiş Reis çok pis kaçmış 2 kuponda Valencia Reale 4 attı geçen Atlye 1 gol atamadı
Olsun reis senin bu şekilde sıralı şanssızlığının ardından güzel denk geliyor şans.Varsın böyle olsun şimdi onlar düşünsünDediğin gibi dost Liverpool 2 3 golü verilmedi 2 penaltı verildi ev sahibine 1 kaçtı diğeri 90+ da şans olacak biraz da dost
Bu kuponda kaybediyorsa böyle işin ben...Shellac / Günlerden Yine Tek Maç