- 107,917
- 159,894
- 113
Ahhhh ahhhTeşekkürler Almanya
Teşekkürler İngiltere
Zoru denemiştik olmadı sağlık olsun diyelim
Ekli dosyayı görüntüle 134464
bu takımlara Alt oynayamıyoruz dost 5 dakika 3 gol atıyorlarah ah reis bunlarin yatacak yeri yok 😠
Almanları severim de İngiltere hep ters takım bana dost
Aynen başkan kaç kez almayacağım bunları kupona diyorum alıyoruz yineAlmanları severim de İngiltere hep ters takım bana dost
bu gunler de gereginden fazla atmiyorlar biri İngiltere biri almanya oynamasan golleri sayamazsin olacak is değilbu takımlara Alt oynayamıyoruz dost 5 dakika 3 gol atıyorlar
1.5 üst İngiltere dedim 1.36 oran veriyordu beğenmedimAynen başkan kaç kez almayacağım bunları kupona diyorum alıyoruz yine
bu takımlara elim Alt bahsine gitmiyor dostbu gunler de gereginden fazla atmiyorlar biri İngiltere biri almanya oynamasan golleri sayamazsin olacak is değil
bir kere vurursak ardı arkası kesilmez dostElbet olacak denemeye dewam modum
Gitti 10 k 😔Teşekkürler Almanya
Teşekkürler İngiltere
Bol şans kardesbir kere vurursak ardı arkası kesilmez dost
o günü bende bekliyorum şans birazda yanımızda olması lazım
🙏bir kere vurursak ardı arkası kesilmez dost
o günü bende bekliyorum şans birazda yanımızda olması lazım
aynı düşünmüşüz, bende öyle düşündüm ama frebet şartı 1.50 oynatmadığı için buna döndüm iy ver geç yapıcaktık aslında1.5 üst İngiltere dedim 1.36 oran veriyordu beğenmedim
2.5 üst 1.80 İngiltere için çok güzel dedim 2 gol atan 1 gol daha çıkar dedim yanıldık dost
oran beğenmeyince böyle kayıp geliyor işte
İtalya korner 6.5 üst 1.90 oranı vardı onu da koyacaktım atar dedim sonra şimdi hızlı başlar goller gelir kornerler kesilir dedimaynı düşünmüşüz, bende öyle düşündüm ama frebet şartı 1.50 oynatmadığı için buna döndüm iy ver geç yapıcaktık aslında
3lü kombine en sağlıklısı haklısın başkanİtalya korner 6.5 üst 1.90 oranı vardı onu da koyacaktım atar dedim sonra şimdi hızlı başlar goller gelir kornerler kesilir dedim
sarı karta çevirdim
sarı kart geldi
kornerde geliyormuş 11 korner çıkmış.
bazı maçlarda çok güzel oran yakalayacağın seçenekler var dost
benden sana tavsiye onlara da dikkat et
ve en güzeli 3'lü kombine daha az risk olur.. kazanç durumu artar
şaka gibi dost eski hırs kalmamış yıldız topçulardaTeşekkürler Almanya
Teşekkürler İngiltere