- 107,913
- 159,885
- 113
Bol sans başkan
dost nıyetı bozdun bugun vurana kadar devam edıcen heralde
Bol sans sanadadost norkopıng 3.5 üst norkoping 2.5 üst alborg 2.5 üst tek alborg kaldı sana havale edıorum alborgun golunu
taraflara güveniyorum üstler sıkıntı dostbol şans dost taraf harici üst daha güzel olabilirdi
son 15 dakika 1-1 alındı takibe dostdost norkopıng 3.5 üst norkoping 2.5 üst alborg 2.5 üst tek alborg kaldı sana havale edıorum alborgun golunu
İy 1.5 üst düşündüm vazgeçtim dostBol şanslar Dost Milan 0-0 bitmesse gelir
Bolsanslar
2 tane iy 1.5 üst kombine yaptıgın gun kazancan dostİy 1.5 üst düşündüm vazgeçtim dost
dost benım oynadıgım ustler varya ılk yarı 20 dk da 1-1 oluo sonra gol gelmıo dun de werder gecen hafta stutgart ayar oldum vallahı 80 oldu mac kıtlendı ..ılk yarı kabak gıbı vejle nın golunu yedı hakem zaten vardanson 15 dakika 1-1 alındı takibe dost
bugün kazanırsak yarının programı güzel dost denenebilir2 tane 1.5 üst kombine yaptıgın gun kazancan dost
dünde aynısını Rangers yaptı bana dostdost benım oynadıgım ustler varya ılk yarı 20 dk da 1-1 oluo sonra gol gelmıo dun de werder gecen hafta stutgart ayar oldum vallahı 80 oldu mac kıtlendı ..ılk yarı kabak gıbı vejle nın golunu yedı hakem zaten vardan