- 107,866
- 159,836
- 113
o günü bekliyoruz tabi kasa kalırsa dostne olacak bu işin sonu bi gün 20 30k kaldırcan heralde reis tek kuponda
tek maçlara çözüm yok yine buluyoruz patlak maçları dostBaşkan bende yine teke gittim 20 e 400 alıyoduk🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hazırla kupon basalım dostSağlık olsun
Sen eskiden NBA yapardın mod um )
alıştık artık ne zaman şans bizim tarafa dönecek onu bekliyoruz dostçok kotü be geçmiş olsun
her yolu deniyoruz bakalım dostGeçmiş olsun reis. Bence rollingde daha başarılısın
1 haftadır tüm parayı tek maçtan yedim forumda paylasmak benim totemimmis forumda paylasinca en azindan ilk yaridan yatmiyomalıştık artık ne zaman şans bizim tarafa dönecek onu bekliyoruz dost
dost ben paylaşınca da içerden de tek maçtan yatıyorum kurtulmak için tek maç veya 2 maç yeterli ama büyük kazanmak için 4 5 maç koyuyoruz1 haftadır tüm parayı tek maçtan yedim forumda paylasmak benim totemimmis forumda paylasinca en azindan ilk yaridan yatmiyom
uğraşıyoruzda bakalım ne zaman atıcaz dostReisim yazık olmuş at şu kara toprağı üzerinden
Hahahhahaha başkan şans mı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣alıştık artık ne zaman şans bizim tarafa dönecek onu bekliyoruz dost
Dost ben vereyim 2 maç baskette iyiyim bilirsin al paranı güzelcenehazırla kupon basalım dost