- 5,011
- 2,958
- 113
EVET TALIP MİSİNİZ BAKAMIYORUZ ARTIK COK YEMEK YIYIYO PARAMIZ KALMADIGI ICIN SAHIPLENDIRMEK ISTIYORUZNerede Batman Merkez de mi ?
TŞK YAVRUYSAS KOPEKLER BIZIM BU AZMAN DÖVER ONLARI GECINEMZLERBende 4 tane sokak köpeği yavrusu var ben almayım aralarında husumet çıkmasın
Kavgaya giderken yanina bunu alican tamamOYLE ZOR BI KEDİ 3-4 KISI TUTUYOR OYLE SEVIOZ
kavgada cok pıs oluo onune kım gelırse dovuo bıze rakıbe herkese saldırıo kavgayada gıdılmıo bununlaKavgaya giderken yanina bunu alican tamam
pekı tşk yapacak bısey yok bırakıcam bı park bahce kosesıneben kendime bakamıyorum ahmooyoksa alırdım
Ben kediye kefilim 100 bine kadarben kendime bakamıyorum ahmooyoksa alırdım
hahhahaBen kediye kefilim 100 bine kadar
oaralarda yokmu hayvansever bi kişi yada herkes kumarsevermi orada ahmopekı tşk yapacak bısey yok bırakıcam bı park bahce kosesıne
kefillik işlere genelde @ragnarlothbrok1234 bakıyorBen kediye kefilim 100 bine kadar
kediyi rulet masasında sıfıra basar bunlar hacı casıno koselerınde harcarlar azmanıoaralarda yokmu hayvansever bi kişi yada herkes kumarsevermi orada ahmo
hakatten ya ama sokağa parka bırak yiyecek lokması varsa yer zaten zaten oralar sıcaktakediyi rulet masasında sıfıra basar bunlar hacı casıno koselerınde harcarlar azmanı
turist cok burda gıtarıda var gıtar xcalar 3-5 corba parası cıkarır artık yapacak bısey yokhakatten ya ama sokağa parka bırak yiyecek lokması varsa yer zaten zaten oralar sıcakta