- 7,929
- 4,883
- 113
Bu kadarına da pes artık derler
Way anasini be.inanmam pek boyle seylere ama boyle gostere gosterede olmazkiBu kadarına da pes artık derler
valla inanılmayacak gibi değilWay anasini be.inanmam pek boyle seylere ama boyle gostere gosterede olmazki
Yanliz golden once bi pozisyonda kafa sutundaki kurtaris hem zor hem guzel onu niye kurtardi acaba.bu kolombiya cok pis bi ulke.pablo excobarin ulkesi burda her halt donuyor mafya isin icine girmistir.gercekten cok pis bi ulke burasi,bedavaya tatile yollasar gitmemno derece pis bi yerBu kadarına da pes artık derler
izlemeden yorum yapmışsın belliMuhtemelen küme düşme veya şampiyonluk macı falandır. Zamaninda City şampiyon olduğunda, rakip son 5 dakikada 2 gol yemişti ve city şampiyon olmuştu. Normal karşılamak lazım.
Kardes ben o maci izledim orda hersey normaldi bununla kiyaslanamazMuhtemelen küme düşme veya şampiyonluk macı falandır. Zamaninda City şampiyon olduğunda, rakip son 5 dakikada 2 gol yemişti ve city şampiyon olmuştu. Normal karşılamak lazım.
yediği golde de yememek için tek direnen kaleci. kalecide sorun yok gibi oyuncular durmuş resmen.Yanliz golden once bi pozisyonda kafa sutundaki kurtaris hem zor hem guzel onu niye kurtardi acaba.bu kolombiya cok pis bi ulke.pablo excobarin ulkesi burda her halt donuyor mafya isin icine girmistir.gercekten cok pis bi ulke burasi,bedavaya tatile yollasar gitmemno derece pis bi yer
qpr rakip tarafa top veriyordu, son dakikalar gel at der gibi Saçma saçma işler yapıyordu. Baktılar tabi kümede kaldıkları kesinleşti hemen verdiler citye maçı. Demek ki United'ı sevmiyorlardı.Kardes ben o maci izledim orda hersey normaldi bununla kiyaslanamaz
zamanında adam da vurdular. hemde 2.lig değil milli takım maçı sonrası ülkeye döndüklerinde milli takım oyuncusunu öldürdü herifler.kolombiya 2. liginde adam da vursalar kimse şaşırmaz.
yaw neden izlemeden yorum yapıyorsunuz söylüyor zaten videoda kolombiya maçı olduğuBu maç kolombiyada oynanan maç galiba bilmeyenler için söyleyim ikiside bir üst lige cikmiya çalışıyor final maçı 90 +da yenilen takım 2 golle kazanıp bi üst lige çıkıyor Kolombiya ligi normaldir böyle şeyler orda
Tam tahmin ettiğim gibi. İddaa icin şike yapılmaz. Şampiyonluk veya küme düşme durumunda takımlar şike yapar.Bu maç kolombiyada oynanan maç galiba bilmeyenler için söyleyim ikiside bir üst lige cikmiya çalışıyor final maçı 90 +da yenilen takım 2 golle kazanıp bi üst lige çıkıyor Kolombiya ligi normaldir böyle şeyler orda
Biliyom ben maçı dostum 1 hafta mı 10 gün önce oynanan maç buyaw neden izlemeden yorum yapıyorsunuz söylüyor zaten videoda kolombiya maçı olduğu
böyle şikeli maçları olumlu tarafından bi biz yakalayamayız zatenBakın şike oldu mu iste böyle olur. Bu da milyonda bir olur. Ota moka şike diyenlere söylüyorum.