- 709
- 192
- 43
Beyler sizede artık sıklıkla yanıltıcı mesajlar geliyor mu kumar sitelerinden bilmem başlıkta 200 tl 1000 yap çek diyorlar şartları sorunca 200 fs 1000 yap 100 yatır 200 çek diyorlar bıktım artık yeter yeter !!!
Uygulamaları var indirip engelleyebilirsinBeyler sizede artık sıklıkla yanıltıcı mesajlar geliyor mu kumar sitelerinden bilmem başlıkta 200 tl 1000 yap çek diyorlar şartları sorunca 200 fs 1000 yap 100 yatır 200 çek diyorlar bıktım artık yeter yeter !!!
Uygulama ismi nedirUygulamaları var indirip engelleyebilirsin
Yanıltıcı smsden bahsediyo sanırsamUygulamaları var indirip engelleyebilirsin
Ios kullaniyosan junkman varUygulama ismi nedir
JunkmanUygulama ismi nedir
Evet iOS kullanıyorumIos kullaniyosan junkman var
👍Yanıltıcı smsden bahsediyo sanırsam
Haklısınız iyice boku çıktı bu işin artık Türkiye de yasal olsun kumar bu şerefsizler de dolandırmasın miletiNumaranı verdiysen iğne deliğine kadar arayıp mesaj atacaklar.
Bu işin raconu bu. Sen bu yalanlara kanmasan bile hiç bilmeyen biri canlıya bağlanıp 1000 liraya 1000 lira alabiliyor amaçları seni düşürmek değil o 1000 lirayı yatıranları düşürmek.
Bunun içinde herkese mesaj atıyorlar.
KatılıyorumÇoğunda bonus bile yok
Spam mesaj kutusunda en az günde 250 tane siliyorum. Her sildigimde en ağır küfürleri ediyorumBeyler sizede artık sıklıkla yanıltıcı mesajlar geliyor mu kumar sitelerinden bilmem başlıkta 200 tl 1000 yap çek diyorlar şartları sorunca 200 fs 1000 yap 100 yatır 200 çek diyorlar bıktım artık yeter yeter !!!
Başka yolu yok en sonunda numaramı değiştireceğimSpam mesaj kutusunda en az günde 250 tane siliyorum. Her sildigimde en ağır küfürleri ediyorum
Hat değiş kurtulBeyler sizede artık sıklıkla yanıltıcı mesajlar geliyor mu kumar sitelerinden bilmem başlıkta 200 tl 1000 yap çek diyorlar şartları sorunca 200 fs 1000 yap 100 yatır 200 çek diyorlar bıktım artık yeter yeter !!!