destek nerde
Destek yok promosyonlar bölümünden aktif ediyoruzdestek nerde
hangisini seciceZDestek yok promosyonlar bölümünden aktif ediyoruz
Kral bide tanınmış üyesin 25 freespin dedim ya en sondahangisini seciceZ
reis çok cafcaflı site aktif ettim ama şartları ve hangi oyun olduğunu goremedimKral bide tanınmış üyesin 25 freespin dedim ya en sonda
Kendi adına konuş ben çevirdimBoşuna kimse üye olmasın bence. 45 x nedir kimse ceviremez
Çevirdim de alt çekim 750 TL diyorBoşuna kimse üye olmasın bence. 45 x nedir kimse ceviremez
OhaÇevirdim de alt çekim 750 TL diyor
At ekranKendi adına konuş ben çevirdim
Site adamıyım yani ben kendim keşfettim siteyi arkadaş oynamak istemeyen tabikide oynamasın ben lisansına güvendimNe hikmetse bu alfapeta denilen arkadaşa hıc güvenmiyorum slotica çok yamuk bir site uzun zamandır piyasada şikayetleri aşırı var arkadaşlar bilginize
Kardeşim reklam yapma be çevirmişim diyosun çevirdiysen veya çekmisen bi foto paylaş ben sana argo kelime veya kötü kelime kulanmadım bu siteyede günahım kadar güvenmem 2 yıl önce bizim Arkadaşların parasına çok çöktü şimdi nasıldır bilemem lisans olunca ne oluyo sanki kardeşim ne lisanslı siteler gördük adamın 100 tlsine göz diken hade eywalahSite adamıyım yani ben kendim keşfettim siteyi arkadaş oynamak istemeyen tabikide oynamasın ben lisansına güvendim
Doru 😂Kardeşim reklam yapma be çevirmişim diyosun çevirdiysen veya çekmisen bi foto paylaş ben sana argo kelime veya kötü kelime kulanmadım bu siteyede günahım kadar güvenmem 2 yıl önce bizim Arkadaşların parasına çok çöktü şimdi nasıldır bilemem lisans olunca ne oluyo sanki kardeşim ne lisanslı siteler gördük adamın 100 tlsine göz diken hade eywalah