- 1,450
- 487
- 83
arkadaşlar kumardan dolayı varmı aranızda ailesinden ayrılan ve ailesinin ret ettiği konuşalım muhabbet edelim.
kimBiri kamyonu bırakıp kaçmıştı
tanışma boşver oksijen israfı bir arkadaştı o patronun kredi kartlarını patlatmış tırını cins bir yere bırakıp kaçmış falan şansa yaşıyor
oha ne yapmış öyletanışma boşver oksijen israfı bir arkadaştı o patronun kredi kartlarını patlatmış tırını cins bir yere bırakıp kaçmış falan şansa yaşıyor
ahmet kaya gibi hayatın var dostHayat herkese eşit davranmıyor dostum. 45 yaşındayım ama 16 yaşındayken büyümek zorunda kaldım. Çocukluk nedir bilmem o yüzden çocuklarım ile sağlıklı iletişim kuramadım. Gençliğimi hiç sorma zaten en çok ona zulmettim. Ve filmin sonunda şuan sadece annemle yaşıyorum. Keşke konu kumar olsaydı da kendime çeki düzen verip hayatımı düzene soksaydım. İnsan yalnız doğar yalnız yaşar ve yalnız ölür...
İnanki daha beter. Hani derler ya herkes ektiğini biçer diye hah işte o yalan. Yaşadıklarımın hiçbirini kimseye yaşatmadım. Akşama kadar çöp topluyorum kazancımın yarısını sokak hayvanları için harcıyorum. Ayakkabısı yırtık bir çocuk görünce kendi çocuğuma ayakkabı almaya utanıyorum. Ben böyle olduğum için yaşadıklarımı hak etmiyorum kral. benim herkesten alacağım varahmet kaya gibi hayatın var dost
Adamsın adamİnanki daha beter. Hani derler ya herkes ektiğini biçer diye hah işte o yalan. Yaşadıklarımın hiçbirini kimseye yaşatmadım. Akşama kadar çöp topluyorum kazancımın yarısını sokak hayvanları için harcıyorum. Ayakkabısı yırtık bir çocuk görünce kendi çocuğuma ayakkabı almaya utanıyorum. Ben böyle olduğum için yaşadıklarımı hak etmiyorum kral. benim herkesten alacağım var
bu zalim hayattan alacağın var dostİnanki daha beter. Hani derler ya herkes ektiğini biçer diye hah işte o yalan. Yaşadıklarımın hiçbirini kimseye yaşatmadım. Akşama kadar çöp topluyorum kazancımın yarısını sokak hayvanları için harcıyorum. Ayakkabısı yırtık bir çocuk görünce kendi çocuğuma ayakkabı almaya utanıyorum. Ben böyle olduğum için yaşadıklarımı hak etmiyorum kral. benim herkesten alacağım var
Cansın kardeşimAdamsın adam
Büyük konuşmayn çaresizliğin insana yaptıramayacagi hiçbir şey yokoha aq ne yapmış öyle
bu çaresizlik değil kardeş hırsızlık dolandırıcılık sana yapılsa bu cevabı vermezsin kimsenin hakkını kimse gasp edemez kendi paranla ne yiyorsan ye ama başkasının parasını kullamak büyük bir hataBüyük konuşmayn çaresizliğin insana yaptıramayacagi hiçbir şey yok
Cansın kardeşim
[/QUOTE