- 3,859
- 2,866
- 113
Beyler polislik mülakatına hazırlanıyorum onerebileceginiz spor ayakkabı var mı hem koşu için hem gündelik giymek için
Onu kendin giy hocam adam surada düzgünce bir soru sormuşSoğukkuyu
Giyiyorum zaten top oynarkenOnu kendin giy hocam adam surada düzgünce bir soru sormuş
Asics marka waterprof modeline bakabilirsin dostum hem koşu için hem günlük için rahat kullanışlıBeyler polislik mülakatına hazırlanıyorum onerebileceginiz spor ayakkabı var mı hem koşu için hem gündelik giymek için
Eyvallah sağolasınKoşuyu bilmem ama Hummel rahat oluyor
Eyvallah dost çok sağolAsics marka waterprof modeline bakabilirsin dostum hem koşu için hem günlük için rahat kullanışlı
Model önerebilir misin kanka?ADÍDAS PUMA
OutdoorModel önerebilir misin kanka?
Eyvallah çok sağolOutdoor
Altı kauçuk gibi olmasına dikkat zemini tutacaktır ya da temiz parke zemindeyse parkurun performans öncesi wax ya da kola sür kurut . BolşanslarBeyler polislik mülakatına hazırlanıyorum onerebileceginiz spor ayakkabı var mı hem koşu için hem gündelik giymek için
Lumberjack e bak dostum hem gündelik hem kosu ayakkabısı olarak kullanabileceğin cok ürün var Horse modeline bakabilirsin
Eyvallah beylerAltı kauçuk gibi olmasına dikkat zemini tutacaktır ya da temiz parke zemindeyse parkurun performans öncesi wax ya da kola sür kurut . Bolşanslar
şiir gibi konuşmuşsun dostADÍDAS PUMA