- 356
- 387
- 63
Arkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
evavm den kayıt ol kredi limiti açılsın sana ordan alabilirsin kara listede olsan dahi sana bir limit tanıyorlar altın dahi alabiliyorsun direk hesabına nakit olarak gönderiyorlar taksitle sen geri ödüyorsun. Telefonda alabiliyorsun herşey varArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Evkur ama telefon 20k ise 40 k ya geliyorArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Ablam faturalı hattin varsa yada yakinin anne baba kardeş vs al taksitli kendin öde avmlere bulasma ttnet varsa oda veriyorArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Oturdun yerde vardır yön avm evkur tarzı yerlerden al veya faturanı hattın üzerine puan varsa git hemen şimdi al sat tekrarArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Bir çoğu genelde kefil istiyor icralık değilsen git dene şansını ama önermem hepsiburadayı dene yeni kredi gelmiş hepsifinans diye bi limit almayı dene bana 3.500 limit verdi telefon falan alınmıyor bu paraya diye dokunmadım hiçEvkura gitsem direkt veriyormu bekleme falan oluyormu
Arastırma vs yapııyorlar adresınde saga sola esnafa soruyorlar haberın olsun on gore gır. Ama odeyemezsen kolgıbı gırıyor eve ıcra vs hepsı bır gelıyor.Evkura gitsem direkt veriyormu bekleme falan oluyormu
Ben buraya senden gördüm kayıt oldum şimdi 51 bin tl limit çıktı bu nasıl yapcam reis nerde bu mağaza gitmeden nasıl alırım bilgi verirmisinevavm den kayıt ol kredi limiti açılsın sana ordan alabilirsin kara listede olsan dahi sana bir limit tanıyorlar altın dahi alabiliyorsun direk hesabına nakit olarak gönderiyorlar taksitle sen geri ödüyorsun. Telefonda alabiliyorsun herşey var
1 hafta beklersin eve kontrol geliyolar bide çalışan icra dosyası olmayan erkek götürürsen askerlik vs yapmış kefil isticekEvkura gitsem direkt veriyormu bekleme falan oluyormu
Bana da 51k çıktıbu evaavm 74 k limit verdi sıra falan diyor deneyen kullanan varmı ?
bekletiyorlar arastiriyorlarEvkura gitsem direkt veriyormu bekleme falan oluyormu
mantikli bobrek nereye satabilirizEva AVM den herhangi birşey alacağıniza böbreğinizi cigerinizi falan satacak biryer bulun daha iyi şartlarına bakın bana kalırsa uzak durun