Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tipbet 100 FreeSpin Deneme Bonusu (Yatırımsız)

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,069
505
113
DENEME BONUSU 100 FREESPIN ''Sweet Valentine''
Tipbet Deneme bonusu sadece 16.11.2023 tarihinden sonra kayıt olan oyuncular için geçerlidir.
Kazançlarını arttırmak için bonusu hemen kullan !
Bonusu kuralları;
Bonus sadece PlatinGaming sağlayıcısının Sweet Valentine Oyununda Geçerlidir.
Üyelik Oluşturduktan Sonra Hesabım Bonuslar Bölümüne Giriş Yaparak Bonusunuzu Aktif Edebilirsiniz.
Freespinler sadece belirli oyunlarda kullanılabilir ve kazançları hesaplanırken yalnızca bu oyunlar dikkate alınır.
Freespinlerle elde edilen kazançların toplamı, kazancın 15 katına ulaşıncaya kadar çevrilmelidir.
Çevrim şartları tamamlandıktan sonra minimum maksimum 200 TL Çekim İşlemi gerçekleştirilebilir.
Hacılar üyelikten sırn apromosyonlarda bonusa tıklayın orda aktif et seçeneği çıkıo ztn
İlk kez smsten gördüğüm site denemek isteyenler olur belki:https://m.tipbet453.com/tr/promosyon/i/274

ssddtt07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
35
28
Açılmıyor , forumsa bilgi eksikliği var diyor

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,818
539
113
Mail onayı gelmiyor.

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,069
505
113
Beyler valla ben gördüm paylaştım denemek isteyen olursa diye

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,818
539
113
Bonus talepten talep verilmiyor canlı destek biz ekleyemiyoruz diyor, sahtekar bunlar aynı hellbet e benziyor bu site kesin hellbetin yan sanayi sitesi bu.

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,069
505
113
Bonus talep değil promosyonlara girince bu bonusu görüceksin ztn orda bonusu aktif et diyo ordan oto ekliyo kral