Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp TobiasLinderoth - Tek Maçtan 10K Kayıp

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,465
944
113
Screenshot_20230920_000145_Chrome.jpg

Evet dostlar ekte gördüğünüz üzere Lazio Kalecisi Provedel'in attığı golle yatmış bulunmaktayım. Evet kaleci gol attı ve yattım, bence daha klas bir intihar sebebi de daha iyi bir ölüm de olamaz hepiniz kendinize dikkat edin. Rüya mı görüyorum ne bu ya kaleci gol attı, spiker bir de kaleci attı kaleci attı diye bağırıyor halis mi bu bir yürü gidin ya ben öldüm hadi dostlar Atatürk'e emanetsiniz

0che777

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ DOĞULUR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
559
113
Ekli dosyayı görüntüle 395359

Evet dostlar ekte gördüğünüz üzere Lazio Kalecisi Provedel'in attığı golle yatmış bulunmaktayım. Evet kaleci gol attı ve yattım, bence daha klas bir intihar sebebi de daha iyi bir ölüm de olamaz hepiniz kendinize dikkat edin. Rüya mı görüyorum ne bu ya kaleci gol attı, spiker bir de kaleci attı kaleci attı diye bağırıyor halis mi bu bir yürü gidin ya ben öldüm hadi dostlar Atatürk'e emanetsiniz
Atatürk’e emanet ediyorsun maneviyatın zaten 0 ölüm sana koymaz sende gittiğin yerde Atatürk’e selam söyle

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Kardeş bu oranları yedirmezler zaten.Arkandan ağlayan olmaz boşa intihar etme.
Edersen de haybeye canına kıymış olursun.Annen baban üzülür sadece.

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,465
944
113
Dostlar sizce intihar mektubum bu olabilir mi sakin olun bir yere gitmiyorum olayın trajikomikliğine vurgu için sadece

JordanPoole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
1,619
113
Bu özel oranı arkadaşla değerlendirdik atleticoya güvenemedik oynamış olsak muhtemelen bizim mental de şu şekil çökecekti

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,465
944
113
Bu özel oranı arkadaşla değerlendirdik atleticoya güvenemedik oynamış olsak muhtemelen bizim mental de şu şekil çökecekti
sitede 500 vardı dedim basayım keşke basmasaydım cidden tutsa keşke bassaydım hissi 10dkda geçerdi şu gol ölürken gözümün önüne gelecek şimdi

2045 yılında çocuğumla youtubedan kalecilerin attığı epik goller videosunu izlerken birden karşıma çıkacak çocuğa dalaşacağım tekme tokat