Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Toto Şansızlığı

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Arkadaslar son 4 haftadir 1 kere 11 bununla 3 defada 12 bildim.tam saymadim stresten sanirim 12 buda.ondan degilde 3 tane direk sifir cektigim maclar geliyor ona yaniyorum.hic param yok.arkadasin hesabindan oynuyorum hep.gelirse ortak..ama bi gelse yeminle etkinligin kralini yapcam ama amk ya geliyo cok bilen cikiyor yada boyle 12 de 13 de cok guzl tahminler olmasina ragmen takilip kaliyor..defalarca 12-13 bildim 5 defa 14 1 defada 15 bildim simdiye kadar.birgun olacakta nezman.15 bildigimde 13 bildigimden daha az para aldim 300 kisi bilmis. :) .moralim bozuldu iyice ondan bukadar uzattim neyse iste boyle
IMG-20200129-WA0004.jpg

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
1,176
113
Kardeşim totonun olayi süprizi bilmektir sen 15 te bilsen sürpriz olmayan haftada para felan vermez ben 3 kez 14 bildim en fazla 160 lira alabildim hatta birinde 46 lira aldim çünkü bildiğim haftalarda hic supriz olmadı senin benim bildiğimi herkes biliyor zaten

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Kardeşim totonun olayi süprizi bilmektir sen 15 te bilsen sürpriz olmayan haftada para felan vermez ben 3 kez 14 bildim en fazla 160 lira alabildim hatta birinde 46 lira aldim çünkü bildiğim haftalarda hic supriz olmadı senin benim bildiğimi herkes biliyor zaten
Dostum milli mac haftasi sanirim 2014 falandi 13 e 2400 lira falan almistim(en cok aldigin takam).elbette surprizi bilmek amacta olmuyor ozmanda kiyidan kenardan gidiyor iste.sabredecez herhafta sabit 16 tl lik ounuyorum zaten benim burda yakindigim direk 3 tane sifiri bilmem .nebiliyim ya moral sifir iste

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
Dostum milli mac haftasi sanirim 2014 falandi 13 e 2400 lira falan almistim(en cok aldigin takam).elbette surprizi bilmek amacta olmuyor ozmanda kiyidan kenardan gidiyor iste.sabredecez herhafta sabit 16 tl lik ounuyorum zaten benim burda yakindigim direk 3 tane sifiri bilmem .nebiliyim ya moral sifir iste
Bende bir kere 13 e 8 küsür aldım o günden sonra birşey alamadım totoda 12 de kalıp duruyom

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,565
751
113
bildiğim haftalarda hiç sürpriz olmadı derken o nasıl bi mantık? sürpriz olsa demek ki bu sefer 14 bilemeyeceksin , adama tavsiye veriyorsun da sürpriz olmayan haftalarda 14 bildiysen demek ki sen de sürpriz oynamıyormuşsun :D

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
1,176
113
bildiğim haftalarda hiç sürpriz olmadı derken o nasıl bi mantık? sürpriz olsa demek ki bu sefer 14 bilemeyeceksin , adama tavsiye veriyorsun da sürpriz olmayan haftalarda 14 bildiysen demek ki sen de sürpriz oynamıyormuşsun :D
Tamam işte onu diyorum bende

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
Sen sanıyon herkes 50 kurus oynuyor