- 18,743
- 12,998
- 113
Selam dostlar sizlerde benle aynı fikirdemisiniz dünkü oyunumuz resmen rezaletti ermanistan kimdir abi ya????
1 1 bitti aga tribunolarak türkiyenin 3/2 si staddayken 1 1 bitti nedenirkidahaNe oldu maç
Klasik Turkiye futbolu oynandi ben hic sasirmadim.Herkes sosyal medyaya poz vermek icin sahaya cikiyorSelam dostlar sizlerde benle aynı fikirdemisiniz dünkü oyunumuz resmen rezaletti ermanistan kimdir abi ya????
İmzamı atarım ışte bunun altınaKlasik Turkiye futbolu oynandi ben hic sasirmadim.Herkes sosyal medyaya poz vermek icin sahaya cikiyor
Kadinlarimiz bizimkileri solladı ya bizdekiler mesai bitsin takılmaya gidelim derdindeler aqdklarm çok doğru haklısın dostBir tanesi bir vargas etmedi mk birde kadını linç ettiler sosyal medya Türkleri embesiller akşamki maça yorum yapsınlar bakim böyle rezalet olurmu tribünler sahaya girip dovse bunları vallahi hakli
Aynen öyle turkden türk anlar abimaç önü yazdım cengiz yerine yusuf sarı oynamalı diye oyuna bile almadı adam milli maç tecrübesi yok diye bertuğunda yoktu ona bakarsak girdi attı teknik direktörü kovmaları lazım zerre katkısı yok takıma formda olan oyuncuları yedek bırakıyor
Aynen öyleHakan ve Orkun a ayrı parantez lazım, bunlar 50 milyonluk oyuncular ama milli takım olunca saliyorlar. Yazıklar olsun, başka oyuncular milli takımın da performans üstü oynar bizim ki kulüpler de.
Aynen öyle agaDirek Türkiye milli futbol takımı kapatılmalı zaten bir s.k yapamıyoruz o parayı başka branşlara aktarın
Tam bir rezalettk tamiy türkiye golden 2k gitti. 2.yarı ermeni golu alsam mı dedim 3 orandı 1k bascaktm vazgeçtim
Neden olmasın dostSeneye gedsonu türk yapıcaz easy