Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'm Dünkü Oyun Yakışmadı!!!

Ayyıldızlar dün nasıldı??

• 2 3 kişi hariç idare eder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Rezalet

Kullanılan: 20 71.4%
  • Teknik acil gitmesi lazım

Kullanılan: 9 32.1%
  • Kadro tam oturtulmadı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Böyle giderse zor

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
Selam dostlar sizlerde benle aynı fikirdemisiniz dünkü oyunumuz resmen rezaletti ermanistan kimdir abi ya????

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
812
113
Bir tanesi bir vargas etmedi mk birde kadını linç ettiler sosyal medya dinci müslüman görünen embesiller akşamki maça yorum yapsınlar bakim böyle rezalet olurmu tribünler sahaya girip dovse bunları vallahi hakli

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
Bir tanesi bir vargas etmedi mk birde kadını linç ettiler sosyal medya Türkleri embesiller akşamki maça yorum yapsınlar bakim böyle rezalet olurmu tribünler sahaya girip dovse bunları vallahi hakli
Kadinlarimiz bizimkileri solladı ya bizdekiler mesai bitsin takılmaya gidelim derdindeler aqdklarm çok doğru haklısın dost

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
maç önü yazdım cengiz yerine yusuf sarı oynamalı diye oyuna bile almadı adam milli maç tecrübesi yok diye bertuğunda yoktu ona bakarsak girdi attı teknik direktörü kovmaları lazım zerre katkısı yok takıma formda olan oyuncuları yedek bırakıyor

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
maç önü yazdım cengiz yerine yusuf sarı oynamalı diye oyuna bile almadı adam milli maç tecrübesi yok diye bertuğunda yoktu ona bakarsak girdi attı teknik direktörü kovmaları lazım zerre katkısı yok takıma formda olan oyuncuları yedek bırakıyor
Aynen öyle turkden türk anlar abi
Ben bizde görüyorum milli takım teknigi yabancı aq

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
...

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Hakan ve Orkun a ayrı parantez lazım, bunlar 50 milyonluk oyuncular ama milli takım olunca saliyorlar. Yazıklar olsun, başka oyuncular milli takımın da performans üstü oynar bizim ki kulüpler de.

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
Hakan ve Orkun a ayrı parantez lazım, bunlar 50 milyonluk oyuncular ama milli takım olunca saliyorlar. Yazıklar olsun, başka oyuncular milli takımın da performans üstü oynar bizim ki kulüpler de.
Aynen öyle

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Direk Türkiye milli futbol takımı kapatılmalı zaten bir s.k yapamıyoruz o parayı başka branşlara aktarın

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,609
2,923
113
iy türkiye golden 2k gitti. 2.yarı ermeni golu alsam mı dedim 3 orandı 1k bascaktm vazgeçtim

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,743
12,998
113
...