- 1,004
- 373
- 83
Polonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
Ekli dosyalar
-
106.1 KB Görüntüleme: 52
Suriyelileri bile geçmeliler bence herkes evine alır bir iki tane 😅. Şaka bir yana inşallah savaş olmaz.Polonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
Kanka ev 3+1 tek başımayım harem kurarım 😂😂Suriyelileri bile geçmeliler bence herkes evine alır bir iki tane 😅. Şaka bir yana inşallah savaş olmaz.
Napalım biraz eğlenmeyelim migeç dalganı zaten ekonomi krizdeyiz savaş çıkarsa yiyecek ekmek bulamazsın.
Aslında üzücü bir durum.Dünyada hiç bir kadın bu hale düşürülmemeli !Polonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
Kardeşim bizim kızlarımız güzel evet ama. Kendini beğenmiş gözlerini para hırsı bürümüş. Eğer bigün Ukrayna ya yolun düşerse. Kadınların küçük şeylerle mutlu olduğunu ve paraya aşırı önem vermediğini göreceksin.Aslında üzücü bir durum.Dünyada hiç bir kadın bu hale düşürülmemeli !
İşin garip tarafını ben şahsen şöylede görüyorum,Söz meclisden dışarı ama bizim kızlarımızda otobüs de değil ama tiktok ins vs vs bu yola gayet başarılı ve hızlı şekilde girmişler.
Ekonomik sebepler iyi yaşam hayalleri 18-19 yaşlarındaki genç kızlarımızı kolay para lüks yaşam hayalleri ile 50-60 yaşlarındaki paralı erkeklerin yatağına kolayca atıyor !
Bize anca kazmalar gelir...😄😄😄Polonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
Yok kanka Türkiye onlar çok güzel biyer. Ukrayna da maaş bizden daha az ve yaşam da pahalı. Türkiye yi çok seviyorlar.Bize anca kazmalar gelir...😄😄😄
E Polonyaya niye gidiyorlar buraya gelsinler ya Türklerde onları çok seviyor...😀😀😀Yok kanka Türkiye onlar çok güzel biyer. Ukrayna da maaş bizden daha az ve yaşam da pahalı. Türkiye yi çok seviyorlar.
Bende onu istiyorum zaten. 😂😂😂E Polonyaya niye gidiyorlar buraya gelsinler ya Türklerde onları çok seviyor...😀😀😀
Full erkek gelir Suriyeli salaklarla uğraşıyoruz bide onlarla ugrasiriz bırak kalsinPolonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
elim ayağım titredi bu teşbih sanata ile nasıl yazar olmadın be adamNerde canli bomba, elinde satirla dolasan hirbo var ulke sinirlarindan sigarasini tutture tutture gecer. Ama boyle osurugu bile lavanta ferahligi olan manken gibi hatunlar gelmez.