Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ukrayna / Rusya

resulcskn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
53
28
geç dalganı zaten ekonomi krizdeyiz savaş çıkarsa yiyecek ekmek bulamazsın.

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Polonya yanlış rota.. Güzel ülkemin kapıları size hep açık 😂
Aslında üzücü bir durum.Dünyada hiç bir kadın bu hale düşürülmemeli !

İşin garip tarafını ben şahsen şöylede görüyorum,Söz meclisden dışarı ama bizim kızlarımızda otobüs de değil ama tiktok ins vs vs bu yola gayet başarılı ve hızlı şekilde girmişler.

Ekonomik sebepler iyi yaşam hayalleri 18-19 yaşlarındaki genç kızlarımızı kolay para lüks yaşam hayalleri ile 50-60 yaşlarındaki paralı erkeklerin yatağına kolayca atıyor !

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
373
83
Aslında üzücü bir durum.Dünyada hiç bir kadın bu hale düşürülmemeli !

İşin garip tarafını ben şahsen şöylede görüyorum,Söz meclisden dışarı ama bizim kızlarımızda otobüs de değil ama tiktok ins vs vs bu yola gayet başarılı ve hızlı şekilde girmişler.

Ekonomik sebepler iyi yaşam hayalleri 18-19 yaşlarındaki genç kızlarımızı kolay para lüks yaşam hayalleri ile 50-60 yaşlarındaki paralı erkeklerin yatağına kolayca atıyor !
Kardeşim bizim kızlarımız güzel evet ama. Kendini beğenmiş gözlerini para hırsı bürümüş. Eğer bigün Ukrayna ya yolun düşerse. Kadınların küçük şeylerle mutlu olduğunu ve paraya aşırı önem vermediğini göreceksin.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Nerde canli bomba, elinde satirla dolasan hirbo var ulke sinirlarindan sigarasini tutture tutture gecer. Ama boyle osurugu bile lavanta ferahligi olan manken gibi hatunlar gelmez.

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
Nerde canli bomba, elinde satirla dolasan hirbo var ulke sinirlarindan sigarasini tutture tutture gecer. Ama boyle osurugu bile lavanta ferahligi olan manken gibi hatunlar gelmez.
elim ayağım titredi bu teşbih sanata ile nasıl yazar olmadın be adam :D