Rangers UEFA maçlarında genelde atıp yiyor üst diyorumUEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım
Her kupona 500 TL basılacak
Kuponunu seçip oynadığım kişiye kupon kazancının yarısı atılacaktır bol şans
Unıted takım golu 1.5 ustUEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım
Liverpooldan kaçırdık buradan kacirmayiz umarım.UEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım
Ben bı maç fazla yazmışım şimdi fark ettim.ama oranlar düşük.nazar boncuğu olsun bence. @Umutks41Liverpooldan kaçırdık buradan kacirmayiz umarım.
Bol şanslar kralUEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım
Bolşanslar.UEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım
Hocam direkt attım lamcim olmadan oynarsan %90 ICERIDE kupon bolsans şimdidenUEFA Avrupa ve Konferans liginden 3 maç seçip kombine yapalım herkes kuponu Atsin 7-8 kupon seçip oynayacağım