- 4,691
- 1,981
- 113
Arkadaşlar selam 2-3 dkya ilk bahsimizi alıyoruz hep birlikte uyuyoruz sonra
Çekilişe katma dostum beni destek.için geldim bol şansArkadaşlar selam 2-3 dkya ilk bahsimizi alıyoruz hep birlikte uyuyoruz sonra
bol şanslar dostArkadaşlar selam 2-3 dkya ilk bahsimizi alıyoruz hep birlikte uyuyoruz sonra
birde bi baktın sabaha kadar uyumuyoruzArkadaşlar selam 2-3 dkya ilk bahsimizi alıyoruz hep birlikte uyuyoruz sonra
Bayadır yoksun dost belkide uzaktan sessiz takip ediyosun, gece takılmalarımiz güzel oluyordu özletmeÇekilişe katma dostum beni destek.için geldim bol şans
İnşallah kankabirde bi baktın sabaha kadar uyumuyoruz
Hadi bakalimBizde söz senettir 25 dkya konu kilitlenir
Bol şans kralArkadaşlar selam 2-3 dkya ilk bahsimizi alıyoruz hep birlikte uyuyoruz sonra
Forumun amacı eglenmekse farklı kişilerin katılımını sağlamak daha doğru degilmi yada kısıtlamalar eğlenme ortamı sağlamaz
dostum kural kuraldır istersen katılmayabilirsinForumun amacı eglenmekse farklı kişilerin katılımını sağlamak daha doğru degilmi yada kısıtlamalar eğlenme ortamı sağlamaz
Çocuk olunca işler değişiyor Dostum çocuğa bakmaktan eskisi gibi vakit bulamıyorumBayadır yoksun dost belkide uzaktan sessiz takip ediyosun, gece takılmalarımiz güzel oluyordu özletme