- 28,242
- 27,446
- 113
Ekli dosyalar
-
99.5 KB Görüntüleme: 31
Geçmiş olsun bende her zaman en düşük orandan yatirim genelde yüksek oranlar her zaman gelir kötü olmus
Normal 2.5 üstü koyar gibi koymuşsun reis 2/1 maçı 😀Ekli dosyayı görüntüle 332833
Reis buna ne demeli
Senin misli kuponlarına penaltı olur bahsi koyduğun gibi mi dostNormal 2.5 üstü koyar gibi koymuşsun reis 2/1 maçı 😀
Bizim easy wonladigimiz 3 lu penlati kombinelerimiz var distincim haksızlık etme 😀Senin misli kuponlarına penaltı olur bahsi koyduğun gibi mi dost
Reis normalde Dortmund dan nefret ederim deneyelim dedim bir kez daha haklı çıktımNormal 2.5 üstü koyar gibi koymuşsun reis 2/1 maçı 😀
Tekten oynayınca 2/1 1/2 sarmiyor reis aynı tuzsuz yemek gibi 😅Normal 2.5 üstü koyar gibi koymuşsun reis 2/1 maçı 😀
Bazı anlar varya dost hamam bile kurtarmaz harbi su an tam oyle durum olmus
Aynen öyle reis çok güzel aciklamişsın 😅Bazı anlar varya dost hamam bile kurtarmaz harbi su an tam oyle durum olmus
Zararını çıkarmana sevindim tebrikler. Ama attığın ilk kupon tam bir talihsizlik olmuş o kaçan penaltıları atan oyuncuları bazen falakaya yatırmak istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 333236
Ekli dosyayı görüntüle 333237
E hep şanssız olacak değiliz 90+5te iteledi tigre : )
Dün gece bin bugun sabah japonlara iki bin aksam ankaragucune üç bin derken 6bin içerdeydik
işten çıktım yoldayken ayakustu son üçbinin 600 liralık kayıp bonusuyla bunu aldık gunu 800 karla kapattık
İlk defa artıda görüyorum seni 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 333236
Dün gece bin bugun sabah japonlara iki bin aksam ankaragucune üç bin derken 6bin içerdeydik
işten çıktım yoldayken ayakustu son üçbinin 600 liralık kayıp bonusuyla bunu aldık gunu 800 karla kapattık
Tebrikler reis kazancın daim olsunEkli dosyayı görüntüle 333236
Benimde bu kupon geldi kendi paramla oynasam gelmez şimdi kim 50 bulup yatırıp 200 çekecek bakalım6 maç 16 oran japonya canlı kuponu
Adamlar tek başına 14 korner atıp bi gol atamadılar kötü kaçtı
Ekli dosyayı görüntüle 334653
Ekli dosyayı görüntüle 334654
Geçmiş olsun reis6 maç 16 oran japonya canlı kuponu
Adamlar tek başına 14 korner atıp bi gol atamadılar kötü kaçtı
Ekli dosyayı görüntüle 334653
Ekli dosyayı görüntüle 334654