Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vejeteryanlık Hakkında

cashto63

Slot doktoru
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
125
43
Merhaba arkadaşlar biliyorum yeri değil ama birileriyle konuşmasam kafayı yiyecem 3 yıldır et yemiyorum yiyemiyorum yediğimde midem bulanıyor kusuyorum bu konuda ailemle sıkıntılar yaşıyorum onlar günün iki öğünü et yiyor benide yemeye ikna etmeye çalışıyorlar şuan bile evde et pişiyor ve kokusu evi sarmış bu bile rahatsız ediyor bana hastasın diyorlar et yemeyen hasta mıdır yoksa yiyen mi?

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Merhaba arkadaşlar biliyorum yeri değil ama birileriyle konuşmasam kafayı yiyecem 3 yıldır et yemiyorum yiyemiyorum yediğimde midem bulanıyor kusuyorum bu konuda ailemle sıkıntılar yaşıyorum onlar günün iki öğünü et yiyor benide yemeye ikna etmeye çalışıyorlar şuan bile evde et pişiyor ve kokusu evi sarmış bu bile rahatsız ediyor bana hastasın diyorlar et yemeyen hasta mıdır yoksa yiyen mi?
Dostum ne et yiyen hastadır nede et yemeyen hastadır.Başımıza gelen en büyük hastalık bu olsa keşke şükret :)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Günün iki öğünü et mi yiyorlar maşallah kardeşim Allah daha çok versin :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Hasta degilsin b3nce.ama madem evde gunde 2 ogun et yeniyor demekki bu derdini hastahaneye gidip doktora anlatacak kadar durumunuz iyi.burfa akil aramak yerine o yemedigin etlerin parasi ile doktor masrafi karsilanabilir.sonucta et pahali bi gida

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Dostum sendeki şey bikmislik hissi benimde abim kasap bizde de sabaha kahvaltısı suçuk falan öğlen köfte kavurma akşam pirzola yada et yemekleri hep böyle bir zamandan sonra bikinlik geliyor eten sizde de o durumdur birazcık yeme düzelirsin

cashto63

Slot doktoru
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
125
43
Hasta degilsin b3nce.ama madem evde gunde 2 ogun et yeniyor demekki bu derdini hastahaneye gidip doktora anlatacak kadar durumunuz iyi.burfa akil aramak yerine o yemedigin etlerin parasi ile doktor masrafi karsilanabilir.sonucta et pahali bi gida
Doktora gidip ne diyecem doktorun kendisi de büyük ihtimalle et yiyordur bana boş şeyler anlatacak param boşuna gidecek daha önce bir psikologla konuştum doğanın kanunu bu uyum sağlamaya çalış bilmem ne dedi

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Ya kardeşim mileet et bulamiyo yemek için senin evinde 2 öğün et var diyon alıştırcan kendini yicen mesela bende patlıcan yemeği ile bamya yemiyodum alistirdim kendimi sende eti ya yani et sevilmezmi bi laf var 40 na kadar et 40 dan sonra ot ye

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
çıkar koy masaya hocam yumruğunu. bu evde artık et met yenmeyecek de

cashto63

Slot doktoru
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
125
43
Yok
Dostum sendeki şey bikmislik hissi benimde abim kasap bizde de sabaha kahvaltısı suçuk falan öğlen köfte kavurma akşam pirzola yada et yemekleri hep böyle bir zamandan sonra bikinlik geliyor eten sizde de o durumdur birazcık yeme düzelirsin
Yok kardeşim bıkmışlıktan değil
çıkar koy masaya hocam yumruğunu. bu evde artık et met yenmeyecek de
Yok hoca öyle çözülmez dinlemezler kim yerse yesin yemeyene de karışılmasa iyi olurdu

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Vay be biz ayda bir yiyoruz

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
751
113
Kanka gel bize. Bizdede hic et yenmiyor. Kimse vejeteryan degil ama yinede yenmiyor. Cunku yiyecek et yok :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Kanka gel bize. Bizdede hic et yenmiyor. Kimse vejeteryan degil ama yinede yenmiyor. Cunku yiyecek et yok :)
röportaj adamın fakirlik videosundaki çocuk diyodu et yemeye yemeye fakirlikten vetejeryan oldum abi diye:D o geldi aklıma. izlemediysen izle

Moderatör tarafında düzenlendi:

cashto63

Slot doktoru
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
125
43
ben farklı bişey söyledim herkes et yiyememekten yakınmış et yemek isteyen binsin Adana Antep Urfa’ya gelsin ete doyup gider fiyatlar başka yerlere göre de ucuzdur

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
tercih olarak et yemiyor olursan hastalık değildir , fakat sizin durum bir rahatsızlık ve muhtemelen psikiyatrinin alanına giriyor